Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...
    Пцуене и ритане по капачките..... Ако не помага скачане трупешката на главата. Аз пък още имам проблем със запалването. Бушона дето го сложих се е запоил за там дето влиза са ше хода да го махам.......... с чук. А и не мое да пия рикия таа вечер лоша работа.......
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
      А знае ли някой 70- те начина да се задоволи една жена?! :D
      dimmX написа:
      И кои са тия 70, чи не се сещам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
      69 + разходка по магазините. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

nikki_sixx написа:
        Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...
        Каква кола бре чадо?
        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
          nikki_sixx написа:
          Каква кола бре чадо?
          "СТИЛО" имам...
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Fiat 127 написа:
            Пцуене и ритане по капачките..... Ако не помага скачане трупешката на главата. Аз пък още имам проблем със запалването. Бушона дето го сложих се е запоил за там дето влиза са ше хода да го махам.......... с чук. А и не мое да пия рикия таа вечер лоша работа.......
            аз ше пия зарад тебе... :D

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
              Kimi_Raikonen написа:
              А знае ли някой 70- те начина да се задоволи една жена?! :D
              dimmX написа:
              И кои са тия 70, чи не се сещам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
              69 + разходка по магазините. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
              Ей тва за ходене по магазините с половинката голяма мъке ей ......ако има как всичко да вземе или избора е труден и кът се почне едно лутане а напред а назад
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

nikki_sixx написа:
                Stoyan_68 написа:
                nikki_sixx написа:
                Каква кола бре чадо?
                "СТИЛО" имам...
                Мамицата му козя (казармен израз на възмута)! Как можа тоя кавал да хласне убавата колица! Божеее трябва да бъде бит и е..н на видно място за назидание на настоящите и идни поколения! Оставям таз отговорност на Kimi_Raikonen, той знае поне 69 начина да го направи! :D Та всъщност...каква беше колата дет тъ удари?
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                  Мамицата му козя (казармен израз на възмута)! Как можа тоя кавал да хласне убавата колица! Божеее трябва да бъде бит и е..н на видно място за назидание на настоящите и идни поколения! Оставям таз отговорност на Kimi_Raikonen, той знае поне 69 начина да го направи! :D Та всъщност...каква беше колата дет тъ удари?
                  ...некъв пикап VW беше братко...Вярваш ли ми , че при удара (защото преди това все се надявах, че ще се усети и ще спре) , ми идваше да го заколя...Викам му през колата: "де спиш фе мама ти загубена дейва..."а оня седи вътре и не излиза... малко по-късно ми мина като видях , че няма щети...Обаче кофтито чувство остава... Да го аддем на Кими казваш...?! Хм...ства...

Коментар

Аре бе,няма ли кой да пусне некоя темичка за масла или гуми,че ми стана скучно
                    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

lu40 написа:
                      Аре бе,няма ли кой да пусне некоя темичка за масла или гуми,че ми стана скучно
                      Слагаш гумата мажеш местото с масло да не се прежули далаверата и .................... ррррррррррррр......... Яката работа... Извинявам се ама не се стърпях. Нещо съм изпростял тия дни.....
                      Совалката средно на LPG

Коментар

Това е вярно- снощи в 3.00 го гледах по Spice...

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
                          Това е вярно- снощи в 3.00 го гледах по Spice...
                          Аз па заспах рано... Гледах некъв руски филм... А оная ден у вторник засекох некви педеруги как се бодяха..... Пуууу щех да повърна деби... Що ги дават тия изроди
                          Совалката средно на LPG

Коментар

Има един вторник в месеца- хванал си "синия" вторник, иначе пък жена със жена е класика в жанра- естетика... :D

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
                              Има един вторник в месеца- хванал си "синия" вторник, иначе пък жена със жена е класика в жанра- естетика... :D
                              ...аз оня ден гледах 5 жени...напрао полудех - честно... искам да съм шейх некъф...и да имам харем...

Коментар

nikki_sixx написа:
                                Kimi_Raikonen написа:
                                ...аз оня ден гледах 5 жени...напрао полудех - честно... искам да съм шейх некъф...и да имам харем...
                                Аз па искам на шейхо гаража и едно кладенче нищо повече..... Те сами че кацнат пилитата
                                Совалката средно на LPG

Коментар

Working...
                                X