nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikki_sixx написа:Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:nikki_sixx написа:Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Fiat 127 написа:Пцуене и ритане по капачките..... Ако не помага скачане трупешката на главата. Аз пък още имам проблем със запалването. Бушона дето го сложих се е запоил за там дето влиза са ше хода да го махам.......... с чук. А и не мое да пия рикия таа вечер лоша работа.......Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Kimi_Raikonen написа:А знае ли някой 70- те начина да се задоволи една жена?! :DdimmX написа:И кои са тия 70, чи не се сещам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
nikki_sixx написа:Stoyan_68 написа:nikki_sixx написа:Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Мамицата му козя (казармен израз на възмута)! Как можа тоя кавал да хласне убавата колица! Божеее трябва да бъде бит и е..н на видно място за назидание на настоящите и идни поколения! Оставям таз отговорност на Kimi_Raikonen, той знае поне 69 начина да го направи! :D Та всъщност...каква беше колата дет тъ удари?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Има един вторник в месеца- хванал си "синия" вторник, иначе пък жена със жена е класика в жанра- естетика... :DТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Kimi_Raikonen написа:Има един вторник в месеца- хванал си "синия" вторник, иначе пък жена със жена е класика в жанра- естетика... :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар