Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat 127 написа:
    Tornado написа:
    UP Ето я спам темата ,а не темата за меренето на грайферите.
    Аз днеска си сложих зимните гуми... Са чекам органо да ме спре да ми го мери............
    Те хубаво ще го измерят ами ако са катаджийки......
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

pugsy написа:
      ако темата се казваше vw vs fiat до сега щеше да има 10 страници сигурно
      Истинските карачи карат италиански коли, а Фалветата отпред са като направени от конструктор LEGO.От Италия се взема само кола... и нищо друго- дори котка, та камо ли жена... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

dimmX написа:
        Fiat 127 написа:
        Tornado написа:
        UP Ето я спам темата ,а не темата за меренето на грайферите.
        Аз днеска си сложих зимните гуми... Са чекам органо да ме спре да ми го мери............
        Те хубаво ще го измерят ами ако са катаджийки......
        Ше требе да се бришат с парцало ако са женски..... Са за трайферо. Ако ми го мерат /грайферо/ от де да знам, че с това дето ше го мерат е сертифицирано от Инспекциятя за мерки и теглиилки и мери точно? ПС Май ше спирам да пиша, че тва дет го пиша го пиша 15 мин. Сенощо обърквмам.. Пуу таа водка
        Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
        Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
        Совалката средно на LPG
        Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
          ...ПС Май ше спирам да пиша, че тва дет го пиша го пиша 15 мин. Сенощо обърквмам.. Пуу таа водка
          Брат"чет,значи пиеш водка неправилно- Ето как:1. Без мезе2. На екс...:D :D :D

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
            Fiat 127 написа:
            ...ПС Май ше спирам да пиша, че тва дет го пиша го пиша 15 мин. Сенощо обърквмам.. Пуу таа водка
            Брат"чет,значи пиеш водка неправилно- Ето как:1. Без мезе2. На екс...:D :D :D
            И после, че има драйффф... Аз спрех с водката, че почна да ма цепи тиквата
            Совалката средно на LPG

Коментар

Коментар

Аз да са похвала, че тука дома има кисело зелуе... Са ше си сипа и рикиика........ Исках да го споделя с някой дето ма разбира....ПС Открих от кво не пали колата на бензин. Са ше пусна темо у другио раздел...
                Совалката средно на LPG

Коментар

Fiat 127 написа:
                  Аз да са похвала, че тука дома има кисело зелуе... Са ше си сипа и рикиика........ Исках да го споделя с някой дето ма разбира....ПС Открих от кво не пали колата на бензин. ..
                  Да не би да е от ниско ниво на бензина в резервоара?

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
                    Fiat 127 написа:
                    Аз да са похвала, че тука дома има кисело зелуе... Са ше си сипа и рикиика........ Исках да го споделя с някой дето ма разбира....ПС Открих от кво не пали колата на бензин. ..
                    15 литра ако са ниско ниво не знам. Като отворя капака на колата и в дъното томно над колекторите има един капак с едни ш.... болтове та каго го свалих от доле има две релета и два бушона. Единия беше изгорял. Смених го и като тръгна да паля и гори пак. Като сложа по-голям - 20 А и нагрява. Явно дава на късо ама не си се търсеше, че бях спрял в една кал и се увъргях целия.....
                    Совалката средно на LPG

Коментар

А аз се чудех веднъж защо не ми пали на газ и чак газаджията ми каза, че е свършила газта- дадох му 5 лева от кеф и да не казва на никой, защото и аз се барам майстор.

Коментар

Fiat 127 написа:
                        Kimi_Raikonen написа:
                        Fiat 127 написа:
                        15 литра ако са ниско ниво не знам. Като отворя капака на колата и в дъното томно над колекторите има един капак с едни ш.... болтове та каго го свалих от доле има две релета и два бушона. Единия беше изгорял. Смених го и като тръгна да паля и гори пак. Като сложа по-голям - 20 А и нагрява. Явно дава на късо ама не си се търсеше, че бях спрял в една кал и се увъргях целия.....
                        помпичка ?

Коментар

А знае ли някой 70- те начина да се задоволи една жена?! :D :D :D

Коментар

И кои са тия 70, чи не се сещам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
                            now. BMW E39 523i '98 170hp
                            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

E сега какво?Пуснахте мухата и си траете...не е справедливо просто
                              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X