Fiat 127 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pugsy написа:ако темата се казваше vw vs fiat до сега щеше да има 10 страници сигурноBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
dimmX написа:Fiat 127 написа:Tornado написа:UP Ето я спам темата ,а не темата за меренето на грайферите.
Коментар
-
deadairplane
-
Kimi_Raikonen написа:Fiat 127 написа:Аз да са похвала, че тука дома има кисело зелуе... Са ше си сипа и рикиика........ Исках да го споделя с някой дето ма разбира....ПС Открих от кво не пали колата на бензин. ..
Коментар
-
Fiat 127 написа:Kimi_Raikonen написа:Fiat 127 написа:Аз да са похвала, че тука дома има кисело зелуе... Са ше си сипа и рикиика........ Исках да го споделя с някой дето ма разбира....ПС Открих от кво не пали колата на бензин. ..
Коментар
-
Аз пък искам да се оплача...днес някакъв гьотверен ме взе на таран...тръгнал да излиза на задна от мястото на паркинга...и ме подбра изруда му неден... а му свирих като за световно...добре , че ми светна в кратуната да включа на задна и да се опитам да му избягам..та щетите не са големи!Мамка им некадърни тъпаци ...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар