Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я честно си кажете"Флиртувате или флиртуват с вас на работното място"!Имате ли такива преживявания в които да се чудите........сърби ли ме боли ли ме
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Къде отиваш ти, може би? В Русия съм, в Русия съм... :D

Коментар

Тия дни пуснах едно сайтче за безплатни GSM картинки, та в него съм закачил ето това:128 x 128 px128 x 160 px176 x 220 px240 x 320 pxМен лично много ме изкефи емблемата и реших да я споделя с вас, та ако искате можете да си я дръпнете. В момента ми стои на GSM-а

Коментар

От къде да си лепна едно такова лого колега!Не намерих линка който си пуснал, писах Фиат тва онова ама няма аааа ша плачам.Искам логоооо

Коментар

dimmX написа:
            От къде да си лепна едно такова лого колега!Не намерих линка който си пуснал, писах Фиат тва онова ама няма аааа ша плачам.Искам логоооо
            Ами това е GSM картинка. Сваляш си картинката (изброените горе) в зависимост от резолюцията на GSM-а ти и после с data кабел си я качваш в телефона.На сайта има начин да я получиш и чрез SMS, но умишлено не съм го публикувал за да не се приеме като реклама

Коментар

wwweb написа:
              Тия дни пуснах едно сайтче за безплатни GSM картинки, та в него съм закачил ето това:128 x 128 px128 x 160 px176 x 220 px240 x 320 pxМен лично много ме изкефи емблемата и реших да я споделя с вас, та ако искате можете да си я дръпнете. В момента ми стои на GSM-а
              Ееее мерси много :P
              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Расте ли "гората", колега

Коментар

Гледайте НОВА ТВ дават за Фиат Браво

Коментар

tomazo написа:
                    Nino написа:
                    Какво е станало, установи ли?
                    не съм .трябва някак си да я закарам до ямбол ! сега търся пътна помощ ! лошото е ,че имам много работа тука и не знам ,запалила ми се е главата !! Аз лично предполагам ,че или опръстник на маслената помпа ,или там около масленият филтър нещо е станало ,защото от там изтече маслото !!! надявам се да не е сериозно нещо и да няма нищо на двигателя ,но ще видиме с Христо какво е положението !
                    Какво стана бре Томазо?
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

tomazo написа:
                      не съм .трябва някак си да я закарам до ямбол ! сега търся пътна помощ ! лошото е ,че имам много работа тука и не знам ,запалила ми се е главата !! Аз лично предполагам ,че или опръстник на маслената помпа ,или там около масленият филтър нещо е станало ,защото от там изтече маслото !!! надявам се да не е сериозно нещо и да няма нищо на двигателя ,но ще видиме с Христо какво е положението !
                      Аз имах такъв проблем преди с Делтата.Казвам какво беше при мен.Не твърдя, че е същото при теб!Та така...добре че си видях навреме лампата (веднага щом светна спрях).Като отворих капака масления филтър беше излязъл на 3 мм от пръчката,на която се завива към блока.Достатъчно, много, за да изтече маслото при работещ двигател.Отпред беше станало мазало.Причината?Бяха ми продали филтър, който се навива без да усетиш, че има нещо нередно, но е с по-широк отвор и се клати.Разбира се като се стегне не се усеща луфта и всичко е ок, но резбата в такъв случай се държи на върха на нарезите.Дани ме разбираш какво имам впредвид.И последствието е, че в един хубав ден както при мен резбата изтървава един винт и маслото ти казва чао...в този ред на мисли винаги си проверявайте точния диаметър и резбата на маслените филтри, когато ги купувате!Ако при теб колега проблема е такъв ще се разминеш с ново масло и маслен филтър само
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав ,колега ,чудя ти се защо продаде бравите и си остави Делта Май ти си част от единствените от форума ,които махат дизел и си оставят бензин
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          Слав ,колега ,чудя ти се защо продаде бравите и си остави Делта Май ти си част от единствените от форума ,които махат дизел и си оставят бензин
                          Колегата Слав ми продаде едната Брава на мен така че внимавайте какво ще пишете за колите - да не се окаже че съм си взела магаре вместо кон

Коментар

Чшшш я няма да говорите лошо за моите колички ей!Единствената причина поради която ги продадох е, че си търся нещо по-мощно Мисля върху въпроса за Фиат Купе 2.0 16V или Алфа Ромео 156 2.4 JTDНапоследък хвърлям очи и на Стило...не знам докъде ще я докараме... :D Относно горивото...не е важно какво е, важното е да е по много
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Я кажете някаква топло, масло и бензиноустойчива гума, за уплътнение на капачката на мотора, че мойта се е сцепила леко или да си търся направо нова капачка!?

Коментар

ню си търси
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X