Я честно си кажете"Флиртувате или флиртуват с вас на работното място"!Имате ли такива преживявания в които да се чудите........сърби ли ме боли ли ме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dimmX написа:От къде да си лепна едно такова лого колега!Не намерих линка който си пуснал, писах Фиат тва онова ама няма аааа ша плачам.Искам логоооо
Коментар
-
wwweb написа:Тия дни пуснах едно сайтче за безплатни GSM картинки, та в него съм закачил ето това:128 x 128 px128 x 160 px176 x 220 px240 x 320 pxМен лично много ме изкефи емблемата и реших да я споделя с вас, та ако искате можете да си я дръпнете. В момента ми стои на GSM-а
Коментар
-
tomazo написа:Nino написа:Какво е станало, установи ли?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
tomazo написа:не съм .трябва някак си да я закарам до ямбол ! сега търся пътна помощ ! лошото е ,че имам много работа тука и не знам ,запалила ми се е главата !! Аз лично предполагам ,че или опръстник на маслената помпа ,или там около масленият филтър нещо е станало ,защото от там изтече маслото !!! надявам се да не е сериозно нещо и да няма нищо на двигателя ,но ще видиме с Христо какво е положението !== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
maiska
RoMeO_156_GTA написа:Слав ,колега ,чудя ти се защо продаде бравите и си остави Делта Май ти си част от единствените от форума ,които махат дизел и си оставят бензин
Коментар
-
Чшшш я няма да говорите лошо за моите колички ей!Единствената причина поради която ги продадох е, че си търся нещо по-мощно Мисля върху въпроса за Фиат Купе 2.0 16V или Алфа Ромео 156 2.4 JTDНапоследък хвърлям очи и на Стило...не знам докъде ще я докараме... :D Относно горивото...не е важно какво е, важното е да е по много== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар