Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    Nino написа:
    Какво е станало, установи ли?
    не съм .трябва някак си да я закарам до ямбол ! сега търся пътна помощ ! лошото е ,че имам много работа тука и не знам ,запалила ми се е главата !! Аз лично предполагам ,че или опръстник на маслената помпа ,или там около масленият филтър нещо е станало ,защото от там изтече маслото !!! надявам се да не е сериозно нещо и да няма нищо на двигателя ,но ще видиме с Христо какво е положението !
    Абе тва придърпване и изтракване не е на добре
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Някой джитка ли играта travian? Брат ми ме запали преди 3 дена и вече съм с три акаунта вътре.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Във Велико Търново вдигнаха цените на такситата, Преди от центъра до вкъщи ми излизаше 2 лева, сега ми излезе 2.80...тцтцтц!!!!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Някой джитка ли играта travian? Брат ми ме запали преди 3 дена и вече съм с три акаунта вътре.
          Аз от време на време, като съм вкъщи пред компютъра и не бачкам, играя е тук на билярд:http://www.miniclip.com/games/8-ball-pool/en/Игричката е голяма зарибявка. По едно време имах бая висок рейтинг, ама не съм играл отдавна, че нещо нямам много време тия месеци ...

Коментар

На мен така в Русе от Автогарата до центъра по Борисова. веднъж ми взеха 2,25 следващия път 5,40!Апарата прескачаше през 10 стотинки, на мигач пак се връткаха паричкиДеца хранят няма как
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Открих нещо като игра, не знам точно какво е, един приятел ме зариби, не знам каква точно е целта, освен да ти се увеличава броя на дърветата, но:http://batececo.act4trees.com/

Коментар

e хуава раота

Коментар

Ей го батко :D

Коментар

друго си е на един *у* място от оптикататея нет ис сат са егати парцалите недъгави

Коментар

Лелеееее... нема нищо по-хубаво от узрели Кюстендилски сливи! Вервайте ми!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Сливата е хубав плод :D На всеки пожелавам пълна кола със сливи!

Коментар

някой да помогне, 90 кила няма къде да ги кача

Коментар

coolboby написа:
                            Във Велико Търново вдигнаха цените на такситата, Преди от центъра до вкъщи ми излизаше 2 лева, сега ми излезе 2.80...тцтцтц!!!!
                            ясно защо последния път ми взеха повече Защо така снимките на коли от подписите изчезнаха П.С модовете да не ме нападат ,но не съм видял предупреждението
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Някои знае ли къде се намира шоурума на Ауди в София?
                              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
                                Някои знае ли къде се намира шоурума на Ауди в София?
                                Почти пред София Ленд. След бензиностанцията Лукойл.П.П Не знам дали отвориха новия на бул Европа.

Коментар

Working...
                                X