Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eliie написа:
    Седя си вкъщи на сухо и топло
    И аз така и се чудя какво да правя. Преди малко видях в програмата на кината, че Рататуй най-после е излезнал. Чакам го цяло лято това детско, много е яко Досега агитирах приятели да ходим да го гледаме, но май няма да стане днес... Вие имате ли някакви планове какво ще правите?
    RIP Притежателка на горда Panda RIP
    Bravo 1.2 16V

Коментар

Аз пък днес си сложих бяло винце малко ...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Върти ми се водчица с вермут в главата...

Коментар

Трябва една специална тема ,да направиме за псувни към фиата Тотално се отказвам от тая проклета марка ,единсвената кола ,която ме е грабвала от пръв поглед и каране и която не мога да понасям и с кеф ще я блъсна може би още тая нощ p.s.да ме извиняват колегите фанатици ,ама ако остане време ще споделя
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Какво стана пак колега кво те ядоса Бравчо.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

май не му понася ускорение 3g с тоя изтребител

Коментар

Абе и аз го псувам всеки ден,ама не мога да го разкарам,а все се заканвам
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

това е динсвената кола ,която ме оставя за втори път на пътя и съм до там !! КАто се има предвид ,че е в безупречно състояние ! имал съм 30 годишен москвич ,и голф и кво ли не ,ама на пътя не съм оставал !Те още ме бъзикат ,че си продадох бмв-то за да си купя фиата много сполучлив бартер се оказа Тая седмица с пътна помощ я карам на hit-ko ,дано не е нещо сериозно и другата заминава в ПРОДАВАМ ако не са я откраднали в Карлово вече ,да ми направят услуга
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    това е динсвената кола ,която ме оставя за втори път на пътя и съм до там !! КАто се има предвид ,че е в безупречно състояние ! имал съм 30 годишен москвич ,и голф и кво ли не ,ама на пътя не съм оставал !Те още ме бъзикат ,че си продадох бмв-то за да си купя фиата много сполучлив бартер се оказа Тая седмица с пътна помощ я карам на hit-ko ,дано не е нещо сериозно и другата заминава в ПРОДАВАМ ако не са я откраднали в Карлово вече ,да ми направят услуга
                    кажи кажи какво стана
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

tomazo написа:
                      Какво имаш в предвид да ти я откраднат в Карлово колега.Ако е нещо свързано с мен трябва да ти кажа ,че точно никога ама никога няма да си взема било то 1,8 или 2,0 Браво.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да не е свършила горивото бре Томазич!? Не са ги научили още да вървят без бензин! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Tornado написа:
                          tomazo написа:
                          Какво имаш в предвид да ти я откраднат в Карлово колега.Ако е нещо свързано с мен трябва да ти кажа ,че точно никога ама никога няма да си взема било то 1,8 или 2,0 Браво.
                          не бе шегувам се !! Майка ми и баща ми са от Карлово на път за там се развали и съм я оставил в Карлово ти защо го свързваш с теб не знам
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Не е свършил бензина !карам си подбалканската 110 -120 ,скука на пътя изведнъж придърпа един път ,втори път .намалям музиката изклучвам от скорост и чувам едно потракване от към двигателя ! гаса колата и спирам и подмене локва масло ,тече от към страната на масленият филтър !!!Обаждам се на СБА ,каското и гражданската са ми към ДЗИ ,оня вика имаш безплатна пътна помощ но само с протокол от КАТ .Обаждам се на КАТ идва един мишок и ми вика няма ПТП няма протокол ! викам ударих някъв камък и от него е станала белята ( и аз се правя на хитър ) оня вика къде е камъка ,ми викам от къде да знам може да е излетял и тоя ако не го намериме няма протокол еее полудях ,ебати тъпото Пирдопско парче (ако бях от другата страна на моста на козница ,щях да съм при карловските полицаи ,ама нъцки ) Както и да е ,обадих се на един приятел от Карлово дойде да ме издърпа после ма докара до София и така ...
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Какво е станало, установи ли?
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                                Какво е станало, установи ли?
                                не съм .трябва някак си да я закарам до ямбол ! сега търся пътна помощ ! лошото е ,че имам много работа тука и не знам ,запалила ми се е главата !! Аз лично предполагам ,че или опръстник на маслената помпа ,или там около масленият филтър нещо е станало ,защото от там изтече маслото !!! надявам се да не е сериозно нещо и да няма нищо на двигателя ,но ще видиме с Христо какво е положението !
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X