eliie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
-
Трябва една специална тема ,да направиме за псувни към фиата Тотално се отказвам от тая проклета марка ,единсвената кола ,която ме е грабвала от пръв поглед и каране и която не мога да понасям и с кеф ще я блъсна може би още тая нощ p.s.да ме извиняват колегите фанатици ,ама ако остане време ще споделяфиатче Браво 2.0
Коментар
-
това е динсвената кола ,която ме оставя за втори път на пътя и съм до там !! КАто се има предвид ,че е в безупречно състояние ! имал съм 30 годишен москвич ,и голф и кво ли не ,ама на пътя не съм оставал !Те още ме бъзикат ,че си продадох бмв-то за да си купя фиата много сполучлив бартер се оказа Тая седмица с пътна помощ я карам на hit-ko ,дано не е нещо сериозно и другата заминава в ПРОДАВАМ ако не са я откраднали в Карлово вече ,да ми направят услугафиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:това е динсвената кола ,която ме оставя за втори път на пътя и съм до там !! КАто се има предвид ,че е в безупречно състояние ! имал съм 30 годишен москвич ,и голф и кво ли не ,ама на пътя не съм оставал !Те още ме бъзикат ,че си продадох бмв-то за да си купя фиата много сполучлив бартер се оказа Тая седмица с пътна помощ я карам на hit-ko ,дано не е нещо сериозно и другата заминава в ПРОДАВАМ ако не са я откраднали в Карлово вече ,да ми направят услугаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
tomazo написа:това е динсвената кола ,която ме оставя за втори път на пътя и съм до там !! КАто се има предвид ,че е в безупречно състояние ! имал съм 30 годишен москвич ,и голф и кво ли не ,ама на пътя не съм оставал !Те още ме бъзикат ,че си продадох бмв-то за да си купя фиата много сполучлив бартер се оказа Тая седмица с пътна помощ я карам на hit-ko ,дано не е нещо сериозно и другата заминава в ПРОДАВАМ ако не са я откраднали в Карлово вече ,да ми направят услугаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:tomazo написа:това е динсвената кола ,която ме оставя за втори път на пътя и съм до там !! КАто се има предвид ,че е в безупречно състояние ! имал съм 30 годишен москвич ,и голф и кво ли не ,ама на пътя не съм оставал !Те още ме бъзикат ,че си продадох бмв-то за да си купя фиата много сполучлив бартер се оказа Тая седмица с пътна помощ я карам на hit-ko ,дано не е нещо сериозно и другата заминава в ПРОДАВАМ ако не са я откраднали в Карлово вече ,да ми направят услугафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Не е свършил бензина !карам си подбалканската 110 -120 ,скука на пътя изведнъж придърпа един път ,втори път .намалям музиката изклучвам от скорост и чувам едно потракване от към двигателя ! гаса колата и спирам и подмене локва масло ,тече от към страната на масленият филтър !!!Обаждам се на СБА ,каското и гражданската са ми към ДЗИ ,оня вика имаш безплатна пътна помощ но само с протокол от КАТ .Обаждам се на КАТ идва един мишок и ми вика няма ПТП няма протокол ! викам ударих някъв камък и от него е станала белята ( и аз се правя на хитър ) оня вика къде е камъка ,ми викам от къде да знам може да е излетял и тоя ако не го намериме няма протокол еее полудях ,ебати тъпото Пирдопско парче (ако бях от другата страна на моста на козница ,щях да съм при карловските полицаи ,ама нъцки ) Както и да е ,обадих се на един приятел от Карлово дойде да ме издърпа после ма докара до София и така ...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Nino написа:Какво е станало, установи ли?фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар