Понеже темата се казва "Да си имаме спам тема?", затова реших да пиша тук: защо напоследък целият форум ми заприличва на спам тема? Свършиха преоблемите с колите или какво? Преди като се разровех из форума и почти винаги попадах на интересна тема, свързана с нашите коли... а сега попадам на почти всичко друго освен теми, свързани с коли? Поправете ме, ако смятате, че греша
Понеже темата се казва "Да си имаме спам тема?", затова реших да пиша тук: защо напоследък целият форум ми заприличва на спам тема? Свършиха преоблемите с колите или какво? Преди като се разровех из форума и почти винаги попадах на интересна тема, свързана с нашите коли... а сега попадам на почти всичко друго освен теми, свързани с коли? Поправете ме, ако смятате, че греша
И на мен ми прави впечатление и още как!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Ееее не ни се сърди! Нали трабва да става лафа А иначе искам да ви питам карате ли хората които седят на задната седалко да си слагат колани? Аз съм виждала много рядко някои да го прави!
Ееее не ни се сърди! Нали трабва да става лафа А иначе искам да ви питам карате ли хората които седят на задната седалко да си слагат колани? Аз съм виждала много рядко някои да го прави!
Веднъж нещо тъщата ме беше ядосала и си викам : "Чакай да видиш ти как ще те наглася..." Вози се в Типото отзад с колан от Кюстендил до Монтана през Петрохан, че и малко по надалеч ...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар