Някой знае ли до колко часа продължава концерта на Слави , че тука на моменти имам усещането като да ми пеят на ушенце
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Какво стана с форума на Фюреро без да искам написах .ком и ми изписа, че сайта не е намерен...Да не се е отказал?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе какво значение има...Аз купувам единствено неща, които са неотложни + това няма как да се знае кой е отворил форума (регистриран или нерегистриран и т.н.) видял е банера и си е купил...к’во боб ли да се хвърля?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Преди малко видях едно хубаво BMW И кво от това.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Колеги, помагайте! Вкъщи се прави ремонт ..предложете цветове за стените..кухнята(кухненското обзавеждане) е в оранжев цвят със зеленикъв плот....Имам една идея за ризидав цвят...но нещо не ме кефи..предложете някой друг цвят....Прави се пърформънс..от дневна с кухня..в хол с кухня..сабаряхме стени и тн..Дайте идеи.
Коментар
-
Правихме стената в едната стая оранжева преди около 2 години и не ми хареса особенно, но хола направихме съвсем светла охра или "мляко с какао" и се получи мн добро. Супер съм доволен. Винаги съм бил привърженик на латекса, ама като отидох преди два дена в Бриколаж и видях какви тапети има ... :P :P :P А скоро слагах тапети и понеже сме последен етаж външно саниране не може да се направи и купих много тънко руло със стиропор и картон от другата стена. Залепна идеално. Проблема дори с най-малките неравности е решен пък и зимата ще е по-топло.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар