Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Е*ати концерта направи наш Батко Славчо на стадиона във В.Търново...Ходих на Пайнер преди 1 седмица, макар, че не слушам чалга..Но просто няма база за сравнение между двата концерта..организацията, светлинното шоу, озвучението(макар, че и на 2-та концерта озвучението беше от фирма DYNACORD) ..страшно много неща...Е концерта на Слави е на светлинни години по-напред от на Митю Пайньера
    Колега я кажи заслужава ли си да ходя на Пайнер-а, че още се чудя! За Слави е ясно! 100 процента съм там, ама за пайнер се чудя!
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Ами ако им харесваш песните върви..ще ти надуят главата с едни свирки..раздаваха на всеки на входа свирка с лампичка в нея..и всеки върви и надува..щях да ошамаря един келеш.....Само да добавя...На Пайнерките на концертите вътре в самия стадион се продаваха кебабчета бира пуканки...а На слави..се продаваше единствено Кока-Кола(понеже те са спонсори както и Глобул) и пуканки имаше 1 щанд..

Коментар

Ясно трябва да избирам дали да ида на циганията и да дам 4лв. или да не ида и да спестя 4лв.!
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Хех..туко що показваха нощтните рацери на ВТ на анонса на бТВ новините...Да видим и чуем какво ще кажат...

Коментар

Тоя с БМВ-то е много див, в vbox има няколко клипа с него Цаньо Лудия!http://www.vbox7.com/search/?offline...BD%D1%8C%D0%BE
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Знам ги тия диването..нямат мозък в главата си...Как може да караш дори и през ноща с толкова малоумна скорост с вратите напред...

Коментар

dimmX гледа ли репортажа.."скрит агент на бТВ заснел кадрите" ще падна от смях..тва са го смъкнали от вбокс.ком

Коментар

Тея кадри са в vbox много преди хората да почнат да се оплакват, а агента на БТВ да снима и да се кефи малко не ми се вярва пък и качеството трябваше да е много по добро!То тва дан са иманярите от мойто китно градче.Ама наистина са диви глави тея.Като гледам даже движението спира заради тях....е това е нормално вместо да отнесе нечия предница и аз бих спрял.Освен това мисля ,че и куките са наясно за тея изпълнения но незнма защо не правят нищо по въпроса!

Коментар

Еми според мен причината е една..затварят им устите с някаква сума пари...Единия..няма да кажа име..Който кара БМВ Компакт с двг. на Х5-ца..има сервиз..и доколкото ми е известно има парици..а и не е само той..има други паралий който връткат..

Коментар

Епа навън каква мъгла е...немога да видя отсрешния блок който е на има няма 50 метра

Коментар

Е сега станаха известни и дано малко стегнат положението!

Коментар

dimmX написа:
                          Е сега станаха известни и дано малко стегнат положението!
                          Те в Търновския окръг са си известни..щом то твоя град е стигнала информация за Цаньо

Коментар

вчера някой да се събирал в дружба2,зад практикеримаше бая народ,една дръпка я гласиха 20 минутни с некви коли по 250-260 коня уж,ама не се усъществи заради падарите

Коментар

Петък е... :D
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                на работа, едва ли не

Коментар

Working...
                                X