kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
daman написа:kiro_of_the_day написа:И алеи за колоездачи и въобще...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1080657 Добра новина...все още сме гаджета...Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
dimmX написа:Как ще ги мачкаш....ам кат почнат да фарлят по тебе туйй сирни ,домати, аспержи, туй брокули, пилешки тръткиНе, не ми наливай веч от тая стара Джанксова ракия, че свят ще ми се вие и знам ли що ще плещя и очите ще облещя и може би дори ей тъй ще си издъхна, ала налей ми пак от тая грешна стара Джанксова ракия.
Коментар
-
deadairplane
-
Хм... Ако тук са такива легналите полицаи и ограничението е като в Англия 20 мили в час предпочитам да си остане сегашното положение!гадна маркировка и легнали полицаи, но не умираш от скука, пъплейки с 35 км/ч== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
deadairplane
-
Аз говоря за Англия, защото с един познат вчера се видяхме.Той живее там.Говоря по принцип.Знам, че ставаше въпрос за Ирландия.Пък и в Англия не вярвам да са им по-лоши пътищата от тези на снимките горе :P== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Купето му голямо и не се вмъква в тия размери! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Колеги как е времето по морето, че нещо почвам да се замислям дали да ходя!Пак и гледам все така променливо го даватnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Е*ати концерта направи наш Батко Славчо на стадиона във В.Търново...Ходих на Пайнер преди 1 седмица, макар, че не слушам чалга..Но просто няма база за сравнение между двата концерта..организацията, светлинното шоу, озвучението(макар, че и на 2-та концерта озвучението беше от фирма DYNACORD) ..страшно много неща...Е концерта на Слави е на светлинни години по-напред от на Митю Пайньера
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар