dimmX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
-
Явор Митев
Коментар
-
Megadeth написа:Bорумите живеят от две неща - спам и скандали.Знам от опит.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев
...в прес-центъра на МВР се получи нова информация за лицето, което би улеснило гражданите в идентифицирането му - последно лицето е забелязано да слиза от лек автомобил "Фиат"...Призоваваме гражданите да бъдат бдителни и при наличие на данни за лицето, да се обърнат към горепосочените телефони......анонимността им е гарантирана.....
Коментар
-
Авео написа:...ЛИЦЕТО СЕ ИЗДИРВА.........а познайте кой е .....
Коментар
-
Да и на мен лицето ми е познато Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 п.с Играта с пингвина се играе масово в фирмата в която съм......ще стане хит!Даже викат ,че била като краста ...няма обедна почивка няма жик-так всеки бие с бухалката!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Най ме кефи като побия пингвина с главата надолу! Винаги става около 200-ия метър.Иначе реколд 306.6.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Авео написа:...е ви нова игра....бой по тиквата, пък да видим колко надалече ще пратите животинчето......моят рекорд е 323.3.....хахахаhttp://game.dechica.com/games/game27/yetisport.swfVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Явор Митев
...моля ви, престанете да ми цитирате темата с линка, щото колкото пъти някой я изтипоса в последен пост, отварям и почвам с бухалката.....от сутринта се мъча да въведа едни ДДС-данни и все се озовавам пред пингвина и бухалката.....ако не искате "бухалката" на държавата да се стовари върху мен, спрете с тия цитати.....плииииззззз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар