ко ше кажете да си пускаме спам тема дали ще е една и ще е постоянна или ще се пуска определен ден ще видим. крада идеята от фауве форума. знам, че не ми е за тук темата ама в предложения за форума май никой не ходи.знам, че киро оф тхе деи ще ме подкрепи :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Да си имаме спам тема?
pakumba написа:ко ше кажете да си пускаме спам тема дали ще е една и ще е постоянна или ще се пуска определен ден ще видим. крада идеята от фауве форума. знам, че не ми е за тук темата ама в предложения за форума май никой не ходи.знам, че киро оф тхе деи ще ме подкрепи :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
ами пичовете от фв форума си имат традиция- всеки петък се пуска тема, заглавието е без значение, пише се няква глупост и там си лафят, само бъзици, снимки и т.н.. не знам доколко ще е удачна за нашия форум идеята, но там за 1 ден темата става 110-130 страници, събота се трие и това е. иначе тук си говорим само едни и същи все сериозни неща и няма човек къде да полафи. пак казвам, не знам дали ще проработи при нас де.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ами пичовете от фв форума си имат традиция- всеки петък се пуска тема, заглавието е без значение, пише се няква глупост и там си лафят, само бъзици, снимки и т.н.. не знам доколко ще е удачна за нашия форум идеята, но там за 1 ден темата става 110-130 страници, събота се трие и това е. иначе тук си говорим само едни и същи все сериозни неща и няма човек къде да полафи. пак казвам, не знам дали ще проработи при нас де.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар