Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

о даот нашето село

Коментар

Колеги, личните проблеми, ги решавайте на Л.С. или Скайп . Ако не знаете к’во е туй...мога да обясня! В Скайп...
      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
      Трезвен ТУК не пиша!
      Un Italiano Vero

Коментар

ясно

Коментар

kilar написа:
          Колеги, личните проблеми, ги решавайте на Л.С. или Скайп . Ако не знаете к’во е туй...мога да обясня! В Скайп...
          След като е изяснено това,ще се отключи ли Старозагорската тема ?
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ко, ко, ко станало тука?
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
              Ко, ко, ко станало тука?
              Ти пък от къде се пръкна бе Ники?... Добре дошъл

Коментар

coolboby написа:
                nikki_sixx написа:
                Ко, ко, ко станало тука?
                Ти пък от къде се пръкна бе Ники?... Добре дошъл
                След година изгнание в рудниците на Урал и плантациите на колониална Бразилия... от днес съм пак на линия, шот ми изтече наказанието от бат Киро Вездесъщий!Иначе, добре заварил (дет се вика)

Коментар

В Алфа форума си активен инак

Коментар

coolboby написа:
                    В Алфа форума си активен инак
                    В Алфа Форума нема такива герои на деня, които са с комплекси големи колкото и неграмотността им, но... активен бях за кратко и на "рапонги" - ю ноу... Ники аре стига де! Нема да пием вече заедно, а и да слушаме РОК ДО сутринта!kilar

Коментар

В Скайп също май не си особено активен, освен ако не си го сменил Сега кажи, че не ме помниш кой съм и ще ти издам всичките тайни във форума

Коментар

coolboby написа:
                        В Скайп също май не си особено активен, освен ако не си го сменил Сега кажи, че не ме помниш кой съм и ще ти издам всичките тайни във форума
                        Ташак ли си правиш? Аз не съм малоумен, нищо, че се опитват да ме изкарат и такъФ... Предвид факта, че успя да ме надушиш насред лайната в които бях затънал - дължа ти една аверска прегрътка! Но не разчитай да си я получиш... освен ако не ме урЕдиш с една болярка дето съм си харесал.

Коментар

Коя тая болярка ве? PS. Ники, отдавна не сме си писали и съм забравил някои работи ..ама и не е мястото тук за такива пикантерии

Коментар

nikki_sixx написа:
                            Ники аре стига де! Нема да пием вече заедно, а и да слушаме РОК ДО сутринта!kilar
                            Предвид уважението ми към теб - ще замълча, а и съм за първи ден все пак. Но за едно си прав - никога не пия бира с предатели!Всъщност, не пия каквото и да е де... ей на, няма и половин час от как съм на линия и вече предупреждение си имам... Може ли да попитам, в спам темата пак ли е кофти да спамиш? Очеизвадно е, че не съм умрял след година и че животът ми не се върти около фОрума, но.. нужно ли е да се доизлагаме с тъпотии?

Коментар

Princo написа:
                              kilar написа:
                              След като е изяснено това,ще се отключи ли Старозагорската тема ?
                              и така си е добре

Коментар

@ Ники: Не желая конфронтации с теб,предвид уважението ми. Както каза е за първи ден. А твоята квалификация спрямо мен, няма да е първата от недоволен потребител на форума.Можем да продължим в на Л.С. Това не е чат, а форум. Благодаря за разбирането!Поздрави!
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X