strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
V.Vencislavov написа:eh4ev07 написа:strajaro написа:///// написа:Да поговорим за риболова. Кой ще е рибата?
Коментар
-
Аз риболова го разбирам тъй. Значи пълниш багажника на колата с две каси бири, една дамаджанка с ракийца, И колкото място остане - някой плешчица така. Това е най-важното. Отиваш на палатка на някой язовир. Хвърляш онуй дет му викат въдица в язовира, без да те види оня с кочана за глоби. Абе въдицата е едно нещо - на единия му край стои един полуидиот с надеждата на другия край да се закачи почти толкова по интелект риба. Зарязваш го това толкова високотехнологично нещо сваляш мацката от съседната палатка. Всъщност ако я уловиш... наслука. Аааа - и навръщане да се прегледаш дали не си хванал кърлежи, вместо риба или мацката!
Коментар
-
eh4ev07 написа:V.Vencislavov написа:eh4ev07 написа:strajaro написа:///// написа:Да поговорим за риболова. Кой ще е рибата?Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
///// написа:Аз риболова го разбирам тъй. Значи пълниш багажника на колата с две каси бири, една дамаджанка с ракийца, И колкото място остане - някой плешчица така. Това е най-важното. Отиваш на палатка на някой язовир. Хвърляш онуй дет му викат въдица в язовира, без да те види оня с кочана за глоби. Абе въдицата е едно нещо - на единия му край стои един полуидиот с надеждата на другия край да се закачи почти толкова по интелект риба. Зрязваш го това толкова високотехнологично нещо сваляш мацката от съседната палатка. Всъщност ако я уловиш... наслука. Аааа - и навръщане да се прегледаш дали не си хванал кърлежи, вместо риба или мацката!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар