Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колко умно как не се сетих?
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ааа това вече не знам
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аде оставям ви да спамите отправям се към легълцето че днес цял ден на бачкане бях утре ако ви се пийва кафе и сте свободни пишете
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Принципно, след като екипа иска да намали спам-а , трябва да затвори и тази тема, нали така ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой тук или всички за в раздела За форума ? Пишете, докато все още може
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пишем, пишем...ама шефчетата да кажат, по колко поста, аджеба, ни се полагат на денонощие?
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Eмоооо, за теб, братчето ми. http://vbox7.com/play:ec454709
                Ванга

Коментар

Ихааа мерси, песента е много добра
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ама може ли значи сега, така просташки да се изразяваш? Какво е това: "Ихааа мерси"?Кажи: "Благодаря Ви, колежке, за поздрава, трогнат съм от Вашето внимание!"
                    Ванга

Коментар

Не съм толкоз интелигентен Но колежке, правите страхотно 3в1
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Ама може ли значи сега, така просташки да се изразяваш? Какво е това: "Ихааа мерси"?Кажи: "Благодаря Ви, колежке, за поздрава, трогнат съм от Вашето внимание!"
                        уффффф да ти имам шапката пък на теб !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Благодаря Ви, колега, за комплимента, направо съм очарована! С неописуемо удоволствие бих ви направила и друг път...3в1!
                          Ванга

Коментар

kosta написа:
                            Irka_fihi написа:
                            И на Вас Ви благодаря за комплимента, господин Томов, при все че невинаги разбирам чувството Ви за хумор.Как се чувствате, защо не спите в тази гореща августовска нощ?
                            Ванга

Коментар

Мисля да отстъпя, присътвието ми тук, дразни много хора.Ще се мяркаме от време на време по срещите.И там се надявам да не съм просто никнейм, а персона.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Irka_fihi написа:
                                kosta написа:
                                Irka_fihi написа:
                                И на Вас Ви благодаря за комплимента, господин Томов, при все че невинаги разбирам чувството Ви за хумор.Как се чувствате, защо не спите в тази гореща августовска нощ?
                                Благодаря за загриженоста, колежке! чуствам се прекрасно след като попаднах на забавно четиво тази вечер в раздел за Форума, и по тази причина, искам да благодаря на всички участници в "дискусията", че добринесохте за доброто ми настроение!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X