ще се събираме ли тази вечер?че после съм на банкетче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Я в тая тема да попитам по знаещите за това какво значат тия надписи на малкия лост на КИА джип . За сега е на 2Н. Така както го купих във вторник . По моите науки при положение 2Н би следвало да работи само задното . При 4Н би следвало и предното да се включи . Когато е на 00 би следвло да е на свобоно положение при влачене примерно . А това 4L какво би означавало ? Дали има бързи и бавни скорости ? Утре отивам на едно такова място където ще ми се наложи да включа и двойното предаване .
Коментар
-
коцев написа:Я в тая тема да попитам по знаещите за това какво значат тия надписи на малкия лост на КИА джип . За сега е на 2Н. Така както го купих във вторник . По моите науки при положение 2Н би следвало да работи само задното . При 4Н би следвало и предното да се включи . Когато е на 00 би следвло да е на свобоно положение при влачене примерно . А това 4L какво би означавало ? Дали има бързи и бавни скорости ? Утре отивам на едно такова място където ще ми се наложи да включа и двойното предаване .
Коментар
-
velizar_dimov написа:коцев написа:Я в тая тема да попитам по знаещите за това какво значат тия надписи на малкия лост на КИА джип . За сега е на 2Н. Така както го купих във вторник . По моите науки при положение 2Н би следвало да работи само задното . При 4Н би следвало и предното да се включи . Когато е на 00 би следвло да е на свобоно положение при влачене примерно . А това 4L какво би означавало ? Дали има бързи и бавни скорости ? Утре отивам на едно такова място където ще ми се наложи да включа и двойното предаване .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар