Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Джейтиди-то е съвсем ралична бира. Имам колега, който от алфа 145 тиди100 се качи на алфа 166 2.4джейтиди и разхода е фрапиращо малък в полза на кораба.

Коментар

ntodorov написа:
      Аз най отговорно заявявам:Сега лятото имам смесен разход около 5,5 - 5,7 л/ 100 км. ( 50/50 градско/извънградско). Зимата приоритетно шофирам в града на къси дистанции. Около 6-7 литра/100 км. ми е градското тогава.
      колега имах предвид като и скочиш на ушите. брата кара така и прави около 10градско (аз не мога) при мен разхода е 11.5-12л почти винаги но както казах оборотомера под три почти не слиза интересно ми е разхода при подобно каране какъв е
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Аз писах на предната страница.За 2 години смених 5 коли, 3 бензинови и като им подпаля фитилите, под 15 Старозагорско не падат ! Че и не вървяха гадините ....Единствения недостатък на дизела за мен са късите 1,2,3 предавка и тър тър трака трак (шума)
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кажи - имам си редосеялка на трактора!

Коментар

колега става въпрос за на газ аз разхода на бензин не го знам последно като карах лек автомобил само на бензин разхода го засичах на брои зареждания на седмица но беше преди 7-8г и тогава за криза и не бях чувал и незнаех как се пие и какво и е мезето
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Абе много слабо днес старозагорската група.

Коментар

Кой на работа, кой по кръчми, кой радиатори сменя.Иначе и за газ все тая, дори бих го сложил литър-два отгоре бензина.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Аз писах на предната страница.За 2 години смених 5 коли, 3 бензинови и като им подпаля фитилите, под 15 Старозагорско не падат ! Че и не вървяха гадините ....Единствения недостатък на дизела за мен са късите 1,2,3 предавка и тър тър трака трак (шума)
                  това за настъпана бензинка под сто к.с. не върви а гори като ламя го знам доста добре
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

emzo написа:
                    Кой на работа, кой по кръчми, кой радиатори сменя.Иначе и за газ все тая, дори бих го сложил литър-два отгоре бензина.
                    така си мислех и аз преди да се запознаем с тоя фиат но газовата уредба е слагана в италия преди 12г и само изпарителя е сменян (пак в италия) не знам там с два х*я ли са или или на нашите маистори ръцете са в г**ъ но резултата е на лице. а за светване на чека по вина на газовата не може и да става дума. газовата ми създаваше проблем само с запушване на филтъра и но от както го сменям редовно нямам проблеми
                    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Ами под 100 кс без турбина си е мъка както и да го погледнем. Само си помислете за ди60 каква мъка е. Карах такава брава и после като се качих на Живето - все едно се качих на самолет.

Коментар

аз като ми казаха ела да пробваш един фиат 1.8 16V им казах то това няма да върви. качиха ме почти на сила след като видях как върви на газ слязох да видя какво има под капака да не би тоя мотор да е по голям или да е с турбина
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Рома, къв ром, мангала, го строши, докато косеше тревата и побегна, бях на кръстовище 2ра кола и само го щракнах Побегна по-бързо от Китенския спринт на Принко
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Що не го подгони гадния мангал да го превъзпиташ.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

как сме

Коментар

аз лично съм в гадно настроениещом съм хвърлила око на косата си да я резна значиииии е сериозно

Коментар

Working...
                                X