Сериозен въпрос:Колко горе-долу трябва да ми вземат за почистване на комин + изработка и поставяне на "шапка"(къщичка) или не знам точно как се казва "покривчето" на комина :DЗа провинцията става въпрос.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:Сериозен въпрос:Колко горе-долу трябва да ми вземат за почистване на комин + изработка и поставяне на "шапка"(къщичка) или не знам точно как се казва "покривчето" на комина :DЗа провинцията става въпрос.БлагодаряRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
vital написа:Имам много силен страх от височина. Просто няма как да ме накара някой да се кача на покрива...Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:vital написа:Имам много силен страх от височина. Просто няма как да ме накара някой да се кача на покрива...Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Колегата,за комина хващаш един ром(циганин),събуваш му обувките,да не счупи керемидите и го качваш с една по-дълга верига.С верига се чисти най-лесно.Ако не е мн дълга,в единия и край вързваш въже и я пускаш с него.Отдоло внимавай,че падаткакви ли не нагари!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
vital написа:Имам много силен страх от височина. Просто няма как да ме накара някой да се кача на покрива...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:vital написа:Имам много силен страх от височина. Просто няма как да ме накара някой да се кача на покрива...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Хаха, срам не срам викнах си "братята" :DМного отворен беше единия, по-малъкия с маратонки Пума и фланелка Найк :D Закачиха ми ламаринена шапка. Tъй като моята тръба на комина не е ползвана 15-20години, запалихме за проба няколко вестника и ги дръпна без проблем и съответно не го чистиха. Ще го ползвам само за абсорбатор, така че мисля, че няма да е проблем. Прибраха 80лв, обаче след дълго проучване на пазара :D Не знам дали защото съм с нова кола, ама толкова ми казаха на четири места Важното е, че ми се махна от главата. Живи и здрави, поне няма други поражения, причинени от тях, а ги накарах да ми пренаредят няколко керемиди :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар