Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

страж, като ти пиша в скайпа само ти получаваш написаното , нета ми май не е наред, ама пък във форума пиша и вс. е наред, няма логика

Коментар

blondi_74 написа:
      страж, като ти пиша в скайпа само ти получаваш написаното , нета ми май не е наред, ама пък във форума пиша и вс. е наред, няма логика
      смени доставчика

Коментар

strajaro написа:
        blondi_74 написа:
        смени доставчика
        Смени колата!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
          strajaro написа:
          blondi_74 написа:
          смени доставчика
          Смени колата!
          аде сега пък колата ако я сменя ще е само с една единствена друга бегачка ,ама хайде да си трая

Коментар

мани мани

Коментар

и тук няма никой, страж, да вземем да си ходиме вече

Коментар

ми незнам може някой пиян да се появи от някъде

Коментар

strajaro написа:
                  или да чакаме някой от нас да се напие...

Коментар

blondi_74 написа:
                    strajaro написа:
                    или да чакаме някой от нас да се напие...
                    трезвен съм

Коментар

нещо нямаш музика и компания, май?

Коментар

Аз пък тази вечер смятам да не бъда трезвен. :D
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Много се дразня на обяви за продажба на някаква стока ,от потребители ,които не са редовни в нашия форум и не им пука дали ще я види някой или че има интерес...Е ,да ,дават и телефони ,ама ми е малко странно...Примерно аз отивам на гости някъде и казвам : Давам щерката ,ама ми звънни или на ЛС...Е хубаво ама на ЛС не отговарям пък телефона ми е изключен... щото аз съм на гости тука ,и не си гледам съобщенията...Е има и коректни хора ,които хвърлят от време на време по едно око на обявата си...но те са рядкост...Ето затова в някои форуми има изискване към потребителите ,примерно да имат над 100 мнения...да ама пък някои ще кажат ,че това е някакъв вид дискриминация...Ми така го наречете...Всъщност ,както искате го наричайте...Това е моето мнение...Не че на някой сигурно му пука ,но реших да си излея "мъката"...Наздраве...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                            Много се дразня на обяви за продажба на някаква стока ,от потребители ,които не са редовни в нашия форум и не им пука дали ще я види някой или че има интерес...Е ,да ,дават и телефони ,ама ми е малко странно...Примерно аз отивам на гости някъде и казвам : Давам щерката ,ама ми звънни или на ЛС...Е хубаво ама на ЛС не отговарям пък телефона ми е изключен... щото аз съм на гости тука ,и не си гледам съобщенията...Е има и коректни хора ,които хвърлят от време на време по едно око на обявата си...но те са рядкост...Ето затова в някои форуми има изискване към потребителите ,примерно да имат над 100 мнения...да ама пък някои ще кажат ,че това е някакъв вид дискриминация...Ми така го наречете...Всъщност ,както искате го наричайте...Това е моето мнение...Не че на някой сигурно му пука ,но реших да си излея "мъката"...Наздраве...
                            Недей да им се дразниш, не знам коя обява те е разочаровала, но за мненията си прав, има форуми,където искат да мине поне седмица от регистрацията и тогава да се пише във форума, по-добре пусни тема какво си търсиш, така става по-лесно.

Коментар

blondi_74 написа:
                              Predatorsi написа:
                              Недей да им се дразниш, не знам коя обява те е разочаровала, но за мненията си прав, има форуми,където искат да мине поне седмица от регистрацията и тогава да се пише във форума, по-добре пусни тема какво си търсиш, така става по-лесно.
                              Не съм разочарован от точно определена обява ,а от всички като цяло...Не си ли забелязал ,че се пускат теми от потребители ,които имат 1-2 мнения натрупани от ъпване на обявите...Та в тези обяви колегите ,които проявяват интерес не могат да се свържат нито на ЛС ,нито на оставения телефон от автора на обявата...Та това ме навява на мисълта ,че дори да ми хареса обявата едва ли ще си мръдна пръста да звъня по телефони и да пращам ЛС-та...Досега не съм се разочаровал от хората ,от които съм си взимал някои неща ,но те винаги са били Потребители с главна буква "П" и много готини пичове!!!Никога не са казали лоша дума и аз винаги ще ги УВАЖАВАМ заради това ,че са се отнесли с мен като с човек ,а не просто ,като потенциална жертва ,на която да пробутат някоя стока ,била тя и добра...Те си знаят кои са ,но искам да им кажа ,че ги Уважавам именно заради това ,че са Пичове и много разбрани хора ,на които можеш да разчиташ!!!
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

И тук си прав Predatorsi , по принцип като гледам обявите и пиша на ЛС, но не звъня на мобилен, по лесно ми е от скайпа.На такива потребители с едно-две мнения изобщо не пиша, камо ли да се хабя да звънкам.Готини Пичове, както казваш са тези, които ти реагират на момента или които поне да напишат "продадено" в темата , за да не ги търсим напразно.На мен като ми трябва нещо го обсъждам с колегите от нашата група , все някой е чул нещо или ако разбере ми изпраща линк с инфо.Последния път приятно ме изненадаха с два стопа, които направо ми ги донесоха, без да им поръчвам, бяха чели темата.Ми супер се получи, момчетата са много точни.Предполагам ,че и при вас е така.Наздраве

Коментар

Working...
                                X