страж, като ти пиша в скайпа само ти получаваш написаното , нета ми май не е наред, ама пък във форума пиша и вс. е наред, няма логика
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
-
blondi_74
popara801 написа:strajaro написа:blondi_74 написа:страж, като ти пиша в скайпа само ти получаваш написаното , нета ми май не е наред, ама пък във форума пиша и вс. е наред, няма логика
Коментар
-
blondi_74
-
blondi_74
strajaro написа:ми незнам може някой пиян да се появи от някъде
Коментар
-
floks
-
Аз пък тази вечер смятам да не бъда трезвен. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Много се дразня на обяви за продажба на някаква стока ,от потребители ,които не са редовни в нашия форум и не им пука дали ще я види някой или че има интерес...Е ,да ,дават и телефони ,ама ми е малко странно...Примерно аз отивам на гости някъде и казвам : Давам щерката ,ама ми звънни или на ЛС...Е хубаво ама на ЛС не отговарям пък телефона ми е изключен... щото аз съм на гости тука ,и не си гледам съобщенията...Е има и коректни хора ,които хвърлят от време на време по едно око на обявата си...но те са рядкост...Ето затова в някои форуми има изискване към потребителите ,примерно да имат над 100 мнения...да ама пък някои ще кажат ,че това е някакъв вид дискриминация...Ми така го наречете...Всъщност ,както искате го наричайте...Това е моето мнение...Не че на някой сигурно му пука ,но реших да си излея "мъката"...Наздраве...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
blondi_74
Predatorsi написа:Много се дразня на обяви за продажба на някаква стока ,от потребители ,които не са редовни в нашия форум и не им пука дали ще я види някой или че има интерес...Е ,да ,дават и телефони ,ама ми е малко странно...Примерно аз отивам на гости някъде и казвам : Давам щерката ,ама ми звънни или на ЛС...Е хубаво ама на ЛС не отговарям пък телефона ми е изключен... щото аз съм на гости тука ,и не си гледам съобщенията...Е има и коректни хора ,които хвърлят от време на време по едно око на обявата си...но те са рядкост...Ето затова в някои форуми има изискване към потребителите ,примерно да имат над 100 мнения...да ама пък някои ще кажат ,че това е някакъв вид дискриминация...Ми така го наречете...Всъщност ,както искате го наричайте...Това е моето мнение...Не че на някой сигурно му пука ,но реших да си излея "мъката"...Наздраве...
Коментар
-
blondi_74 написа:Predatorsi написа:Много се дразня на обяви за продажба на някаква стока ,от потребители ,които не са редовни в нашия форум и не им пука дали ще я види някой или че има интерес...Е ,да ,дават и телефони ,ама ми е малко странно...Примерно аз отивам на гости някъде и казвам : Давам щерката ,ама ми звънни или на ЛС...Е хубаво ама на ЛС не отговарям пък телефона ми е изключен... щото аз съм на гости тука ,и не си гледам съобщенията...Е има и коректни хора ,които хвърлят от време на време по едно око на обявата си...но те са рядкост...Ето затова в някои форуми има изискване към потребителите ,примерно да имат над 100 мнения...да ама пък някои ще кажат ,че това е някакъв вид дискриминация...Ми така го наречете...Всъщност ,както искате го наричайте...Това е моето мнение...Не че на някой сигурно му пука ,но реших да си излея "мъката"...Наздраве...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
blondi_74
И тук си прав Predatorsi , по принцип като гледам обявите и пиша на ЛС, но не звъня на мобилен, по лесно ми е от скайпа.На такива потребители с едно-две мнения изобщо не пиша, камо ли да се хабя да звънкам.Готини Пичове, както казваш са тези, които ти реагират на момента или които поне да напишат "продадено" в темата , за да не ги търсим напразно.На мен като ми трябва нещо го обсъждам с колегите от нашата група , все някой е чул нещо или ако разбере ми изпраща линк с инфо.Последния път приятно ме изненадаха с два стопа, които направо ми ги донесоха, без да им поръчвам, бяха чели темата.Ми супер се получи, момчетата са много точни.Предполагам ,че и при вас е така.Наздраве
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар