Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде добър вечер ... влизам ли в отбора за 100-тачката ?
    There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Скапани селяндури. Писна ми Как може всеки ден си се прибирам от работа и на балкона си за пореден път заварвам поне 100 грама пръст от нещо си, може би саксии, около 50 грама трохи, може би от покривката, който си тупа някой през балкона, поредната топка косми от някое животно, след "почистването" му, поредната обелка от салам, отново с "грижата" по отстраняването и от трапезата през балкона, поредните фасове, който си е хвърлил някой, вместо да си ползва пепелника и т.н.Скапани селяндури.Да точно ти, който четеш и си разпознаваш манталитета в редовете. Точно ти си този човек, който не заслужава да живееш и в най-мизерната къща, някъде забравена от бога!Просто току що отново някой си метна, ей така за спомен може би, поредното пликче с боклук Много жалка картинка, че във вход от 32 апартамента, само на 3 апартамента им пука какво става наоколо.Скапани селяндури. Писна ми да ви гледам единствените гащи изпрани веднъж в седмицата, гордо проснати единствени по средата на простора.Скапани селяндури, омръзна ми да си хвърляте боклука, какъвто и да е той през прозореца на колата.Скапани селяндури, писна ми да ви гледам "хитрото" държане всеки ден на улицата, колко сте велики, как сте най-личните и всеки ви дължи нещо.Няма оправия, това го знам със сигурност.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        Скапани селяндури. Писна ми Как може всеки ден си се прибирам от работа и на балкона си за пореден път заварвам поне 100 грама пръст от нещо си, може би саксии, около 50 грама трохи, може би от покривката, който си тупа някой през балкона, поредната топка косми от някое животно, след "почистването" му, поредната обелка от салам, отново с "грижата" по отстраняването и от трапезата през балкона, поредните фасове, който си е хвърлил някой, вместо да си ползва пепелника и т.н.Скапани селяндури.Да точно ти, който четеш и си разпознаваш манталитета в редовете. Точно ти си този човек, който не заслужава да живееш и в най-мизерната къща, някъде забравена от бога!Просто току що отново някой си метна, ей така за спомен може би, поредното пликче с боклук Много жалка картинка, че във вход от 32 апартамента, само на 3 апартамента им пука какво става наоколо.Скапани селяндури. Писна ми да ви гледам единствените гащи изпрани веднъж в седмицата, гордо проснати единствени по средата на простора.Скапани селяндури, омръзна ми да си хвърляте боклука, какъвто и да е той през прозореца на колата.Скапани селяндури, писна ми да ви гледам "хитрото" държане всеки ден на улицата, колко сте велики, как сте най-личните и всеки ви дължи нещо.Няма оправия, това го знам със сигурност.
        На сички ни е писнало Какво да направим според тебе ? Нищо не може да направим със простащината

Коментар

T_SHOW написа:
          Батпрохо , с тази активност трудно ще стигнем 100-та страница .
          Ми знаеш ли колко ми пука, Princo снощи ме натири от тук понеже Му било рано в 22:30ч. .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Я да си спамя сам (като лудите) , белким стигна тая заветна СТОТНА страница.
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Ай едно рамо от мене
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Еииии , ни ще дъ съ покажи и ни ще тъз стотна страницъ.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Я и аз да опитам.Стр.100 къде си?
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А добър ден :D За малко
                    There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

мале утре си вземам новата броничка фифи вече ще е с абартова хах направо нямам нерви вече да чакам айде да помогнем и малко за номер 100
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Айде от мен №100
                        Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                        Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

BO написа:
                          Колега, ама ти в кой квартал живееш ?! На предишното място където живееше, пак ли беше така? Предполагам че не.

Коментар

Чай да видим дали ще я пусна аз 100-ната страница...
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                              Ееее ,не можах...
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                                Predatorsi написа:
                                Ееее ,не можах...
                                Усещам ,че ще е следващият...

Коментар

Working...
                                X