Здравейте спамъри и спамърки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
T_SHOW написа:Здравейте спамъри и спамърки.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
T_SHOW написа:Тамън разглеждах темата за мелето на сладкарница "Лучано" във Варна. Като си помисля колко много хора има там , чак се учудвам че няма жертви.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Бесен съм. Писах на кмета ( правя го честичко ). И реших и тук да вметна. Колеги пропътувах 5 км....за 70 минути. За Бургазлии - Кметство М.Рудник - Бриколаж - Бриколаж - квартал М.Рудник...Тъпотия. Оня ден бяха положили асфалт, вчера го прокопаха по широчина за да прекарат ...на майка си....И днес от дъжда тези канали се бяха превърнали в окопи. Поне три пъти сурках бронята и кой зане още какво. Опашката от автомобили беше километрична и ...критична. Все пак това е единствения път през, който близо 100 000 души ежедневно преминават. Малоумщина или и аз не знам какво да рекна...Абе идиотска държавичка сме си и туй то...Иначе писах до кмета по имейла, но тоочно ще му бъде през крачола...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
u_bo
ntodorov написа:Бесен съм. Писах на кмета ( правя го честичко ). И реших и тук да вметна. Колеги пропътувах 5 км....за 70 минути. За Бургазлии - Кметство М.Рудник - Бриколаж - Бриколаж - квартал М.Рудник...Тъпотия. Оня ден бяха положили асфалт, вчера го прокопаха по широчина за да прекарат ...на майка си....И днес от дъжда тези канали се бяха превърнали в окопи. Поне три пъти сурках бронята и кой зане още какво. Опашката от автомобили беше километрична и ...критична. Все пак това е единствения път през, който близо 100 000 души ежедневно преминават. Малоумщина или и аз не знам какво да рекна...Абе идиотска държавичка сме си и туй то...Иначе писах до кмета по имейла, но тоочно ще му бъде през крачола...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Абе!? Къде е Фихи бе?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Спамери и спамерки сбирайте се .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар