Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    batproho написа:
    Princo написа:
    Май да.
    По дяволите и май така ще продължи тази вечер
    Пепел ти на клавишите !
    То пепел си има като няма кой да я забърше малко тази клавиатура .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Гледахте ли клипчето от варненската среща (има такава тема). Единни сме и не се цепим на разрични марки коли. Доколкото разбрах от варненските модератори из другите градове само дето не се бият. Вярно ли това колеги , или ми вързват тенекия?
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
        Гледахте ли клипчето от варненската среща (има такава тема). Единни сме и не се цепим на разрични марки коли. Доколкото разбрах от варненските модератори из другите градове само дето не се бият. Вярно ли това колеги , или ми вързват тенекия?
        Вярно е.В повечето градове срещите са отделно.Но има и такива,които са заедно !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

T_SHOW написа:
          Ако става въпрос за Фиат/Алфа/Ланча, поне в Бургас срещите са ни заедно и минават много яко.Колегите от Алфа форума са много готини пичове и за жалост са по-сериозни и сплотени от нас Фиатаджиите
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Батпрохо , разбрах пак от варненските модератори , че провеждането и организацията на италфест-2009 било в ръцете на алфистите , ако имаш позиции сред тези момчета съгласен съм аз лично да помогна с каквото мога. Под въпрос било провеждането на феста пак заради дразги. Нека помогнем кой с каквото може за провеждането на мероприятието.
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
              Батпрохо , разбрах пак от варненските модератори , че провеждането и организацията на италфест-2009 било в ръцете на алфистите , ако имаш позиции сред тези момчета съгласен съм аз лично да помогна с каквото мога. Под въпрос било провеждането на феста пак заради дразги. Нека помогнем кой с каквото може за провеждането на мероприятието.
              За съжаление вчера не можах да отида на срещата за да ти дам сега точна информация как стоят нещата

Коментар

batproho тук ли си
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

батпрохо май вече плува към шамандурата ако помните тутурутковите скечове на морето

Коментар

lametobg написа:
                    батпрохо май вече плува към шамандурата ако помните тутурутковите скечове на морето
                    Това с морето нещо не го разбрах

Коментар

Valiosport написа:
                      batproho тук ли си
                      Ми мотах се мотах се, та се махнах

Коментар

Много си ранобуден млади момко Сега тук ли си ?

Коментар

Добро утро !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

То стана вечер, бре
                            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              То стана вечер, бре
                              Е кой когато става. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                То стана вечер, бре

Коментар

Working...
                                X