Абсолютно съм сигурен. Най-вероятно ще ми трябва бригада помощници , мисля да ти предложа да си бригадир. Чудя се дали ще се съгласиш.
Мен може ли да ме пишеш в бригадата ,че бригадира само гледа как се работи...а аз обичам да пия ,опааа ,да работя...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Еб..ти комунистическата фабрика дето се заформяме. Един директор (аз) , един бригадир (батпрохо) и само един работник (предаторси). Брато как ще се справяш с изпълнението на плана направо не мога да те мисля.
ОБЯВА Млад , сплотен колектив набира работници (пиячи на бира). Работно време - по всяко време. Заплащане - съобразно изпълнението на нормите. Подаване на документи и встъпителен изпит (пред комисия) ТУК. Материалите за встъпителния изпит се осигуряват от кандидатстващия. Резултатите от изпита ще бъдат оповестени след изтрезняването на комисията.
ОБЯВА Млад , сплотен колектив набира работници (пиячи на бира). Работно време - по всяко време. Заплащане - съобразно изпълнението на нормите. Подаване на документи и встъпителен изпит (пред комисия) ТУК. Материалите за встъпителния изпит се осигуряват от кандидатстващия. Резултатите от изпита ще бъдат оповестени след изтрезняването на комисията.
Коментар