Абе хора, да питам аз... може ли да се хване срамна болест от пясъка на плажа?
Доколкото нямам медицинско образование и доколкото не ми е общата култура , мисля че е по-вероятно да хванеш срамна болест ВЪРХУ пясъка , а не ОТ пясъка.
Как да гледам "Междузвездни войни"? Тормози ме въпроса, как да ги гледам, в каква последователност - по ред на излизане ли или по хронологичен ред? Темите са слети поради сходното им естество.Модераторски екип
Само последната серия гледай... шот там Анакин се превръща в Дарт Вейдър... и преди туй изгаря в лавата.. .пък после остава без ръце, крака.. .и пишка май нема.?! Ноу се ядоса на жедаите.., шото не му даваха да се пеца с една принцеса... пък той пак си я прасна.. и даже дечурлига му се раждат по-после... Ама иначе.. .гледай само последната. Пък Индиана Джоунс.. хич не го гледай.
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Що бе - мене пък Индиана джоус ми ’ареса - забавен е.Междузвездни ги гледай в реда на излизане че иначе след 3 няма да можеш да гледаш 4-5-6 - ще ти се струват че ти си ги снимал.Макар по лично мое мнение като сюжет да са по-интересни и новите епизоди, макар и доста наивни.Ама като ги гледахме едно време като деца - ЕХААААААА.....
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Що бе - мене пък Индиана джоус ми ’ареса - забавен е.
Е, забавен е.., ама той никога не умира.. че и тез’ покрай него все спасени. Омръзва след 2-ра серия.’се едно да гледам Брус Уилис или бат Рамбо. Постъоянно ги бият.. вадят им половината органи, спукват им гьона (дет’ се вика), обаче после кат’ се ядосат и... всички лоши стават на талаш. Тааа, Петре, гледай "Адвент чилдрен" - това е филма!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар