nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
Петъчно-идиотска...
Как да гледам "Междузвездни войни"? Тормози ме въпроса, как да ги гледам, в каква последователност - по ред на излизане ли или по хронологичен ред? Темите са слети поради сходното им естество.Модераторски екип
Коментар
-
Само последната серия гледай... шот там Анакин се превръща в Дарт Вейдър... и преди туй изгаря в лавата.. .пък после остава без ръце, крака.. .и пишка май нема.?! Ноу се ядоса на жедаите.., шото не му даваха да се пеца с една принцеса... пък той пак си я прасна.. и даже дечурлига му се раждат по-после... Ама иначе.. .гледай само последната. Пък Индиана Джоунс.. хич не го гледай.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Що бе - мене пък Индиана джоус ми ’ареса - забавен е.Междузвездни ги гледай в реда на излизане че иначе след 3 няма да можеш да гледаш 4-5-6 - ще ти се струват че ти си ги снимал.Макар по лично мое мнение като сюжет да са по-интересни и новите епизоди, макар и доста наивни.Ама като ги гледахме едно време като деца - ЕХААААААА.....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Що бе - мене пък Индиана джоус ми ’ареса - забавен е.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар