Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    Абе хора, да питам аз... може ли да се хване срамна болест от пясъка на плажа?
    Доколкото нямам медицинско образование и доколкото не ми е общата култура , мисля че е по-вероятно да хванеш срамна болест ВЪРХУ пясъка , а не ОТ пясъка.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Сливам темата "Лошо ли е да те праснат... отзад?" с тази най близка по съдържание - "Спам тема"

Коментар

Петъчно-идиотска...

Как да гледам "Междузвездни войни"? Тормози ме въпроса, как да ги гледам, в каква последователност - по ред на излизане ли или по хронологичен ред? Темите са слети поради сходното им естество.Модераторски екип

Коментар

Само последната серия гледай... шот там Анакин се превръща в Дарт Вейдър... и преди туй изгаря в лавата.. .пък после остава без ръце, крака.. .и пишка май нема.?! Ноу се ядоса на жедаите.., шото не му даваха да се пеца с една принцеса... пък той пак си я прасна.. и даже дечурлига му се раждат по-после... Ама иначе.. .гледай само последната. Пък Индиана Джоунс.. хич не го гледай.
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

По ред на излизане.

Коментар

Ей това е бате ти Ники направо ти разказа всички n части на поредицата сигурен съм че много ти помогна Според мен ги гледай по хронология на излизане
              Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Що бе - мене пък Индиана джоус ми ’ареса - забавен е.Междузвездни ги гледай в реда на излизане че иначе след 3 няма да можеш да гледаш 4-5-6 - ще ти се струват че ти си ги снимал.Макар по лично мое мнение като сюжет да са по-интересни и новите епизоди, макар и доста наивни.Ама като ги гледахме едно време като деца - ЕХААААААА.....
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Гледай ги с десет пакета пуканки, шест пликчета със семки и удължение на подвижния душ стигащо до канапето! :D И волюме на мах!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Yavor написа:
                    Що бе - мене пък Индиана джоус ми ’ареса - забавен е.
                    Е, забавен е.., ама той никога не умира.. че и тез’ покрай него все спасени. Омръзва след 2-ра серия.’се едно да гледам Брус Уилис или бат Рамбо. Постъоянно ги бият.. вадят им половината органи, спукват им гьона (дет’ се вика), обаче после кат’ се ядосат и... всички лоши стават на талаш. Тааа, Петре, гледай "Адвент чилдрен" - това е филма!

Коментар

Гледай всички серии на Том и Джери подред, неспирен екшън и хумор

Коментар

Humppa написа:
                        Гледай всички серии на Том и Джери подред, неспирен екшън и хумор
                        И "Ну, погоди" също!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

И "котарака Леополд"

Коментар

почна се!
                            Ванга

Коментар

Аз ли съм виновен?

Коментар

Неееееее, ние няколко човека тука така си се лигавим. Добре де, само двама сме.Я, 888 поред ми е това мнение.
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X