Ники, добре дошъл пич!Виждаш, както ти казах преди време в Скайп, на много хора липсваш!!!Междудругото и в Скайп се покри нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Лошо ли е да те праснат... отзад?
nikki_sixx написа:Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nikki_sixx написа:Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Princo написа:Ники добре дошъл,ама що пък дърпаш дявола за ушите бреБе да ма праскат отзад,че отпред ще заминат и радиатори и сума ти глупости !
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
jenshen73 написа:nikki_sixx написа:...Кога това бре? Ш тъ замоля да не ми слагаш зимните гуми.., шото ми е рано за пързалки... Иначе отзад все съм си цепеняк. Даже мисля да се пробвам да произвеждам топлийки
(кат си напъхам арматурна тел... нали такова ще излиза... на излизане?
Наистина неам идея кога и как съм те пропуснал, ама не е било умишлено - можеш да се обзаложиш за деФствената ми... задница. :D
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Humppa
Аз сам се праскам отзад...... като ме захапе някой комар по гърбеца и се прасна някое върбово клонче да го утрепам....П.П. Тази тема счупи глупомера
Коментар
-
Niki, бях се домъкнал с цялото фиатско войнство на Ред Рок на аспаруховския плаж. Ама кой да си вдига телефона. Вероятно си му ползвал само вибрацията. А Скайпот сигурно в Аспарухово сте спрели да го ползватеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Абе как се сваля от ш******* дейта-би-джи? Искам 1 песна да изтегля, платил съм си про-лиценз към фифа, и нещо не мога да се справя... Не ми дава линк за сваляне, а един надпис "Свали", и като го цъкна - ми отваря файла, и ми го пуска да ми пее. И го няма после в темп-файловте.Все пак го намерих в темп-файловете, мерси на всички
Коментар
-
E, не... не мога... :D http://www.vbox7.com/play:ba87eb2cТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар