Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е щом работи и с двете вземи си SD.Пък и ако имаш лаптоп и имаш card reader slot направо пъхаш картата и готово.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

?

Нищо не разбирам от настройки на монитор на компютър. Някой може ли да ми помогне?
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Качи снимка на монитора, с копчетата отблизо.

Коментар

?

Не е проблема в копчетата. Разбрах кое за какво е. След като настроя хоризонтално и вертикално екрана и рестартирам компа всичко отива по дяволите и следва нова настройка. Явно от някъде се запаметява , обаче аз съм си некомпетент. Въпреки всичко ще се постарая да сложа достатъчно ясни снимки. Монитора е (PHILIPS CM 1200 15A). Влизах в сайта на Филипс. Е който си тъп - тъп си е. Т.е. АЗ.

Коментар

Re: ?

T_SHOW написа:
            Нищо не разбирам от настройки на монитор на компютър. Някой може ли да ми помогне?
            Питай аватара ти,със сигурност ще ти помогне Да не са нещо настройките на видео картата?Там бъзикал ли си?Аз със ViewSonic се ядосвах заради драйвери.Пробвай да си инсталираш драйвери за монитора ако има такива.И сигурен ли си че това е модела ти ?Рових из сайта на Филипс и не можах да го открия твоя дзвер.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Данните на монитора , които съм цитирал ги вземам като вляза да ги видя на компа. Обърнах монитора и отзад пише друго : PHILIPS MODEL NO. 15A12TA . Кое е истината , не знам.

Коментар

Princo написа:
                Е щом работи и с двете вземи си SD.Пък и ако имаш лаптоп и имаш card reader slot направо пъхаш картата и готово.
                Мерси колега,и аз така смятам да направя.А как се регулира затвора,според светлината когато е на ръчни :D
                Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Malone написа:
                  donnna написа:
                  Еле-то се съгласи напълно с някой от този форум!!!!
                  То любов има там. Мъжествения Дон Кихот и беззащитната Дулцинея. Ако не беше смешно, щах да се просълзя от умиление. Латино сериал ...И аз нИ сЪ заяждам ...
                  style34 написа:
                  Malone, някаква нотка на завист ли усещам? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Но не бях ли Ромео преди ?
                  Някой май ревнува много яко!? style34, не се притеснявай - хората са казали "Лико с лико се връзва и въже с въже" по отделно няма как да ги вържеш.

Коментар

stan.s написа:
                    Princo написа:
                    Мерси колега,и аз така смятам да направя.А как се регулира затвора,според светлината когато е на ръчни :D
                    Ако говориш за ръчна настройка,то тогава става дума за управление на блендата на фотоапарата(отвора на обектива през,който преминава светлината) и затвора на фотоапарата,който отчита времето за което преминава светлината.На практика се ползва така:Ако апарата е на програмен режим и показва бленда 11 и скорост 125 в зависимост какво търси фотографа може да се вдигне скоростта.За да хване движение на кола или футболист трябва да вдигне скоростта на затвора на 250,но задължително да смени блендата на 8,ако иска още да вдигне скоростта го прави на 500,но блендата се намаля на 5.6.Всъщност при всеки фотоапарат е валидна зависимостта че трябва да попадне точно определено количество светлина,което рисува образа върху лентата или матрицата(При дигиталните фотоапарати).С други думи,ако се отваря повече блендата на обектива-отвора,ще влезе голям сноп светлина,но като затвора пропусне тази светлина за по-кратко време,качеството на снимката ще бъде същото.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
                      stan.s написа:
                      Princo написа:
                      Ако говориш за ръчна настройка,то тогава става дума за управление на блендата на фотоапарата(отвора на обектива през,който преминава светлината) и затвора на фотоапарата,който отчита времето за което преминава светлината.На практика се ползва така:Ако апарата е на програмен режим и показва бленда 11 и скорост 125 в зависимост какво търси фотографа може да се вдигне скоростта.За да хване движение на кола или футболист трябва да вдигне скоростта на затвора на 250,но задължително да смени блендата на 8,ако иска още да вдигне скоростта го прави на 500,но блендата се намаля на 5.6.Всъщност при всеки фотоапарат е валидна зависимостта че трябва да попадне точно определено количество светлина,което рисува образа върху лентата или матрицата(При дигиталните фотоапарати).С други думи,ако се отваря повече блендата на обектива-отвора,ще влезе голям сноп светлина,но като затвора пропусне тази светлина за по-кратко време,качеството на снимката ще бъде същото.
                      Ами то на моята съпунерка неможе да се регулират по-отделно :D когато регулирам блендата,скороста апарата сам си я определя и обратното.

Коментар

Ми тогава регулираш едното.И да се надяваме че съпунерката ти ще си нагласи другото по-най добрия начин

Коментар

Princo написа:
                          Ми тогава регулираш едното.И да се надяваме че съпунерката ти ще си нагласи другото по-най добрия начин
                          Ще я пробвам :D Мерси за помоща. Ами когато трябва да се снима вътре.Как става без светкавица ?

Коментар

Re: ?

T_SHOW написа:
                            Изказвам големи благодарности на всички колеги , които се отзоваха на молбата ми за помощ. Проблемът ще бъде разрешен в най-скоро време със закупуването на нов монитор. Още веднъж БЛАГОДАРЯ.

Коментар

Много ме дразни колежката/в стаята/. Като тръгне с тия токчета дум-дум-дум. Набива крак като в казармата. Цяло лято се караме за климатика. Изстивала от него. Пуши едни миризливи цигари и дима идва към мен. Понякога не се къпе с дни. Ходихме два пъти на кръчма да поговорим на кой какво му пречи. 4-5 дни всичко е наред и после пак същото. Шефа знае ама само се хили. Има един лаф "жената можеш да смениш, колежката- не"
                              FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Лошо ли е да те праснат... отзад?

Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X