Е щом работи и с двете вземи си SD.Пък и ако имаш лаптоп и имаш card reader slot направо пъхаш картата и готово.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
?
Не е проблема в копчетата. Разбрах кое за какво е. След като настроя хоризонтално и вертикално екрана и рестартирам компа всичко отива по дяволите и следва нова настройка. Явно от някъде се запаметява , обаче аз съм си некомпетент. Въпреки всичко ще се постарая да сложа достатъчно ясни снимки. Монитора е (PHILIPS CM 1200 15A). Влизах в сайта на Филипс. Е който си тъп - тъп си е. Т.е. АЗ.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Re: ?
T_SHOW написа:Нищо не разбирам от настройки на монитор на компютър. Някой може ли да ми помогне?
Коментар
-
fihi
Malone написа:donnna написа:Еле-то се съгласи напълно с някой от този форум!!!!style34 написа:Malone, някаква нотка на завист ли усещам? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Но не бях ли Ромео преди ?
Коментар
-
stan.s написа:Princo написа:Е щом работи и с двете вземи си SD.Пък и ако имаш лаптоп и имаш card reader slot направо пъхаш картата и готово.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:stan.s написа:Princo написа:Е щом работи и с двете вземи си SD.Пък и ако имаш лаптоп и имаш card reader slot направо пъхаш картата и готово.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Ми тогава регулираш едното.И да се надяваме че съпунерката ти ще си нагласи другото по-най добрия начинAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: ?
T_SHOW написа:Нищо не разбирам от настройки на монитор на компютър. Някой може ли да ми помогне?ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Много ме дразни колежката/в стаята/. Като тръгне с тия токчета дум-дум-дум. Набива крак като в казармата. Цяло лято се караме за климатика. Изстивала от него. Пуши едни миризливи цигари и дима идва към мен. Понякога не се къпе с дни. Ходихме два пъти на кръчма да поговорим на кой какво му пречи. 4-5 дни всичко е наред и после пак същото. Шефа знае ама само се хили. Има един лаф "жената можеш да смениш, колежката- не"FIAT Bravo 1,9 JTD
Коментар
-
Лошо ли е да те праснат... отзад?
Тааааааааа, тоя въпрос не ми дава спокойствие в последно време. Дали болката е като да те сритат в топките? А после застрахователите помагат ли, ако се случи така, че симерингите се разкъсат? А ако те прасне познат, приятел... човек на когото си имал доверие? По-малко ли е страданието или все си на пангара? Прощавате ли ако Ви праснат... отзад? М.у другото - огромни благодарности за поздравите касаещи рожденния ми ден! Радвам се, че има Хора, които се сетиха за мен.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар