Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво спамите? :D
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Пост номер 1 във форума - липсва Пост номер 4 (вероятно най-старият пост) Пост номер 100 000 Пост номер 200 000Пост номер 300 000 - липсва Пост номер 400 000Тема номер 1 липсва. Тема номер 2 Тема номер 10 000 Тема номер 20 000 Тема номер 30 000 Тема номер 40 000

Коментар

днес се изкефих много- на кулата промениха единия светофор и вече лентата за надясно свети отделно, ама пуста хитрост всеки ден по много все искат да са най-отпред и куките нямат физическа възможност да напраскат актове на всички... да ама днес мина някъв с г-класа и отзад още един пълен с бабанки, от всички прегрешили куката отиде при този и му взе документите. те вярно и бяха най- нагли, другите се пререждат в лентата з анаправо, а тези за наляво пред всички. евала на куката. ам между другото, прави ми впечатление, че този светофоар се промени преди месец, очаква се да са го научили хората, а и да са се научили, че има винаги по един полицай да управлява светофара и един след кръстовището да ги спира, ама все пак си минават. ебаси, да знаеш, че ще те спрат и ще ти праснат акт за минаване на червено и въпреки това да го правиш- прост ли си или не ти пука или какво, не ги разбирам... айде 1-2-3 да са се объркали, да не знаят, че е променен светофара, за сефте минават- простено им е, но то са купища желаещи,,,баси хората
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Обясни повече де, така никой нищо не е разбрал, ако не минава от там. На кулата има 4 светофара, кой кога и накъде пуска, как е било преди, как е сега?

Коментар

става дума за светофара посока от семинарята към цариградско. има лента з аналяво, 2 за направо и една за надясно. винаги са били така, но тази за надясно и за направо бяха на един светофар, а сега са сложили секция за надясно и я пуска само нея. така те цакат за минава на червено ако продължиш от лентата за надясно
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да, от два дни е голяма лудница. Като видят полицая всички тарикати се изнасят пак на ляво и образуват още една колкона. Ти по кое време минаваш от там? Аз всяка сутрин минавам, някъде в диапазона 8:30 - 8:45.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ами 2 дни, вече е няколко седмици. па толкова ли ги мързи да направят десния завой, като виждат, че ще ги спрат куките да си направят десния баси... и аз там някъде минавам... не съм те засичал, ама на кошарите един път бяхме кола до кола, но ти беше с една дама и викам да не те излагам да слизам да ти чукам по джама :D
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                  ами 2 дни, вече е няколко седмици. па толкова ли ги мързи да направят десния завой, като виждат, че ще ги спрат куките да си направят десния баси... и аз там някъде минавам... не съм те засичал, ама на кошарите един път бяхме кола до кола, но ти беше с една дама и викам да не те излагам да слизам да ти чукам по джама :D
                  Ааа, ако ме видиш обаждай се, хич не е излагане
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Честито 5-годишно съжителство на Ирка и Иван! Живи и здрави да са ни!!!!!!!!! ПС: В очакване на трети екземляр да се появи от матрицата

Коментар

coolboby написа:
                      Честито 5-годишно съжителство на Ирка и Иван! Живи и здрави да са ни!!!!!!!!! ПС: В очакване на трети екземляр да се появи от матрицата
                      А стига де кво сме ти направили. Тенкю.

Коментар

Честита годишнина!Пожелавам ви любов, която да устои на всичко и дълъг семеен живот!
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Имаме ли фотографи във форума,че имам доста работи да ги питам П.П- честито годишнината на колегата Fihi малко на патерици,но от сърце.
                          Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Ииии като чета последните постове , направо да ви завиди човек на софиянци за съвестните ченгета. Елате да видите ко става във Варна. Вижда го , че минава на червено и вместо да го спре и да го глоби , го поздравява.Друга ситуация , майка с количка пресича на пешеходна пътека , колата едвам спира , само дето не я отнесе. Близкото ченге се скара на майката следващия път да внимавала как пресичала.Пълна лудница. Пък после карай кола във Варна. Стига да мога не я карам.
                            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

stan.s написа:
                              Имаме ли фотографи във форума,че имам доста работи да ги питам П.П- честито годишнината на колегата Fihi малко на патерици,но от сърце.
                              Питай
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                                stan.s написа:
                                Питай
                                Супер :D Каква е разликата междо(XD) и (SD) памет карта,освен цената разбира се :D Едната е доста по скъпа от другата.И при положение ,че апарата работи и с двете заслужавали си да се набутвам за по скъпата.
                                Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Working...
                                X