Я па ти...ле ле как си се минал! Всички ,по всякакви начини се опитват да ни вразумът ,че зимните гуми са "пунта мара" и за нищо не стават. Колко по-добре е да си с летни и тн.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Я па ти...ле ле как си се минал! Всички ,по всякакви начини се опитват да ни вразумът ,че зимните гуми са "пунта мара" и за нищо не стават. Колко по-добре е да си с летни и тн.
И аз така мисля ,но миналата година имах близка среща от третия вид!!!С един казан се цункахме...Иначе си е вярно че са пари на вятъра това ,ама какво да се прави...всеки взима и си викам чекай и аз да взема ,щом всички правят така!!! Иначе летните гуми са много по-добри в зимни условия от зимните - изпробвано и доказано!!! Мамка му ... потят ми се стъклата!!!Ще взема да пусна една тема ,че нищо по въпроса няма писано във форума!!! Айде наздравееее ! ! !
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Как да няма колега...има и то много писано по въпроса!!!...До вчера и мойте се потяха като прасета!! ...но викам..абе я да видя тоя поленов филтър!!!..като го видях направо нямам думи...какви ли не боклуци..Като се почне..-шума,пера от кокошки.... ..купих си един за 10 лв и нямам грижи!
Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Как да няма колега...има и то много писано по въпроса!!!...До вчера и мойте се потяха като прасета!! ...но викам..абе я да видя тоя поленов филтър!!!..като го видях направо нямам думи...какви ли не боклуци..Като се почне..-шума,пера от кокошки.... ..купих си един за 10 лв и нямам грижи!
Всъщност поти ми се само задният!Нагревателчетата нещо са ми се прецакали и не работят и само той се поти...
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Да си провери резервната гума...може да изпуска по-малко и за това да се поти точно там! Някой даже чистачките сменят и учудващо ефект ... има.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Да си провери резервната гума...може да изпуска по-малко и за това да се поти точно там! Някой даже чистачките сменят и учудващо ефект ... има.
Няма ефект ,резервна гума нямам ,защото като ходя по гонки и ми тежи!!!Смених няколко сервиза ,от там ми смениха моноинДЖекцията с бикарбуратор ,водна помпа ,маслен филтър ,двата предни калника и заден ляв подкалник ,но ефекта както и преди ,беше същия...Най-накрая ще взема на махна този Джам ,та да не се поти и това ще е...
Няма ефект ,резервна гума нямам ,защото като ходя по гонки и ми тежи!!!Смених няколко сервиза ,от там ми смениха моноинДЖекцията с бикарбуратор ,водна помпа ,маслен филтър ,двата предни калника и заден ляв подкалник ,но ефекта както и преди ,беше същия...Най-накрая ще взема на махна този Джам ,та да не се поти и това ще е...
Що не вземеш да си монтираш една от онези машинки-как бяха-Влагоуловители Ма гледай по-често да е проверяваш да не вземе да прелива и да ти се наводнява пък колата-че твоят случай е сериозен
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Що не вземеш да си монтираш една от онези машинки-как бяха-Влагоуловители Ма гледай по-често да е проверяваш да не вземе да прелива и да ти се наводнява пък колата-че твоят случай е сериозен
Какво да ти кажа ,колега ,днес смених и интеркулер ,въпреки че колата е без турбо!Като им казах това на мАсторите в сервиза ,те казаха ,че са сменили и него (шок и ужасТ)!!! Както и да е ,смениха го интеркулера ,после отидох в друг сервиз ,като си мислех че там вече ще знаят как да оправят проблема ...Какво се оказа ,че трябва да сменя гарнитура на главата и ангренажен ремък (Аз ги сменях миналия месец) ,смениха ги те за около 10 минутки и колата пак се потеше изотвътре!!!От там в друг сервиз и ми сервират че трябва да сменят колата...много ясно ,че им отказах - за един джам да сменям колата ,да беее да !!!От там в трети сървис ,заобеснявах всички проблеми и какви части съм сменил ,а оня се пули и ми вика :Как може за един джам да сменяш неща кито нямат влияние ,толкова е просто ,как досега не се е сетил никой да ти хидравликата и окачването!?!!?!?И аз това се чудя ,утре колата влиза за въпросните смяни!!!Колеги стискайте палци да се окаже че заради окачването и хидравликата се запотява задния джамджък!!!
Опита с Rexona за жени,казват че спирала потенето.
Сега вече сериозно ще говоря:Току що го намазах с препарат против потене на прозорци ,да видим дали ще има ефект!!!Ако няма ще пробвам Rexona-та...Казаха ми ,че тя е последната степен на пробване... Иначе не е от хидравликата и всички елементи по окачването!!!
само за протокола...вчера ме повишиха ...нямате си и наидея какъв подарък за коледа ми направиха шефовете...просто нямам думи немога да ви го опиша...накратко успяха да накарат един 25 годишен българин да вярва, че в България има път напред и че няма нищо невъзможно...честно чувствам се като някой който подписва мечтите си като изпълнени...и започва да пише новите... сам си пожелавам само...Кееp on walking...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
само за протокола...вчера ме повишиха ...нямате си и наидея какъв подарък за коледа ми направиха шефовете...просто нямам думи немога да ви го опиша...накратко успяха да накарат един 25 годишен българин да вярва, че в България има път напред и че няма нищо невъзможно...честно чувствам се като някой който подписва мечтите си като изпълнени...и започва да пише новите... сам си пожелавам само...Кееp on walking...
Честито ,колега!Наистина много хубав подарък за празниците!!!Пожелавам ти успех ,и както сам каза ... Keep on walking...
Коментар