Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

днес една кола отсреща със зле регулиран ксенон на рефлектори ме заслепи - е не е чак толкова необичайно,но като се разминахме - имаше задръстване и стана бавно - тва една дърта баба ШКОДА - при това със сини светодиоди за подсветка на таблото и уредите - паднах от смех

Коментар

До колегата donna.Маани тая нагризана ябълка от аватара,че всеки път като я видя и се стряскам
      Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

donnna написа:
        малко съм притиснат от финансовата криза... цена без Голф-а да ми кажеш...
        Ами щом не искаш Гоуфу ще измислим друга цена ,като за колеги от форума - 3 лева (просто ми върви на три )
        stan.s написа:
        Леее-ле много готин номер на GSM имаш,как го издейства?Сигурно работиш в Милицията Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
        Номера ми е такъв защото е пожарникарско-полицейска карта с отстъпка за лекари на името на депутат!Баща ми е министър на селската самоотбрана на високопланинските специалисти!Майка ми е шефка на самонаказателните кафяви берети ,и от там малко връзки!
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
          donnna написа:
          малко съм притиснат от финансовата криза... цена без Голф-а да ми кажеш...
          Ами щом не искаш Гоуфу ще измислим друга цена ,като за колеги от форума - 3 лева (просто ми върви на три )
          stan.s написа:
          Леее-ле много готин номер на GSM имаш,как го издейства?Сигурно работиш в Милицията Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
          Номера ми е такъв защото е пожарникарско-полицейска карта с отстъпка за лекари на името на депутат!Баща ми е министър на селската самоотбрана на високопланинските специалисти!Майка ми е шефка на самонаказателните кафяви берети ,и от там малко връзки!
          Ама ти си бил връзкар от всякъде Нищо не каза за дядо ти,сигурно е бил от местната съпрутива :D

Коментар

пиян съм мамка мъ,,, Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 де**ба мааму,,,belly-hi_haters.mp3 поздрав за вскички дето се ..... със тези които могат повече от тях...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Изии-изиии колега Хаа на здраве

Коментар

kiselo написа:
                пиян съм мамка мъ,,, Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 де**ба мааму,,,...
                Пу да не ти е уроки!!!Бравус! Аз пък се гламотя над един стъклен покрив...я да налея малко проектанстко гориво! Барем я наглася някак.
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Как да разделя въже на 3 равни части в домашни условия, без използването на каквито и да е инструменти. На две, и на четири съм го измислил, ама на три нещо не мога...ПП: да го разделя на четири и да отрежа едната част не става, щото се скъсява под лимита.

Коментар

ogi28b написа:
                    Как да разделя въже на 3 равни части в домашни условия, без използването на каквито и да е инструменти. На две, и на четири съм го измислил, ама на три нещо не мога...ПП: да го разделя на четири и да отрежа едната част не става, щото се скъсява под лимита.
                    Разпъни го във формата на триъгълник - някакси... после хвани ъглите и виж дали са равни.. Защо ти е да го правиш?
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

За да изплета въже от три части, за да си направя собственоръчно въже за тегленеКак точно да хвана ъглите?

Коментар

ogi28b написа:
                        За да изплета въже от три части, за да си направя собственоръчно въже за тегленеКак точно да хвана ъглите?
                        плети Петко плети през три плета преплитай.... кво ши теглиш - некоя фиатка - мнооо се развалят беееее... п.п. ъглите ги фани за топките - сичко ши си кажат
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ogi28b написа:
                          Как да разделя въже на 3 равни части в домашни условия, без използването на каквито и да е инструменти? ...
                          Тази задача е същата, като да сгънеш лист А4 на три, за да се събере в плика //Питай някоя секретарка как го правят номера
                          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

ogi28b написа:
                            Ами сгъни го на три и готово,малко повече играчка е докато ги изравниш но ще стане :D

Коментар

stan.s написа:
                              Ами сгъни го на три и готово
                              Да бе как не се сетих... за да го сгъна на 3, трябва просто да го сгъна на 3 и готово.

Коментар

Днеска цял ден прехвърлям едно въженце из ръцете и се боря и боря,ама не стааа Сега пък взех един лист А4 да се пробвам с него-белким пък стане Ако го измисля ша пиша
                                LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                                LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                                LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                                Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                                Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Working...
                                X