stan.s написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
stan.s написа:Хеи много се радвам,че има хора по това време в форума. :D Аз нямам намерение все още да я дам за тия пари.Просто ми трябваше малко подкрепа и май я получих :DRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Пичове, заповядвам на всички тази вечер да пиете по едно за здравето на батко Phoenix, че снощи при ремонта у тях е опитал да се самоунищожиДобре,че му върви и се е разминал сравнително леко.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Пичове, заповядвам на всички тази вечер да пиете по едно за здравето на батко Phoenix, че снощи при ремонта у тях е опитал да се самоунищожиДобре,че му върви и се е разминал сравнително леко.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:iee написа:Пичове, заповядвам на всички тази вечер да пиете по едно за здравето на батко Phoenix, че снощи при ремонта у тях е опитал да се самоунищожиДобре,че му върви и се е разминал сравнително леко.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
айде пийте и по ощи идно. Снощи в полунощ си викам да взема един размер за едно стъкло, че да мога днес да си го поръчам и да си го монтирам на новата врата, ииии докато се навеждах, стъклото тръгна да пада и до нацелих с чело... следва към 23ч. с колата жена ми да ме закара в спешното и да ме закърпят.... направиха ми 10-тина шева, че дупката се оказа огромна. Днес още ми е изтръпнала половината глава. Абе размина се само с малко шиене... добре, че не беше по-надолу.Основната версия, е че съм пребил 5-ма пияници които са ме нападнали в гръб... и съм се спънал като си тръгвахСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:айде пийте и по ощи идно. Снощи в полунощ си викам да взема един размер за едно стъкло, че да мога днес да си го поръчам и да си го монтирам на новата врата, ииии докато се навеждах, стъклото тръгна да пада и до нацелих с чело... следва към 23ч. с колата жена ми да ме закара в спешното и да ме закърпят.... направиха ми 10-тина шева, че дупката се оказа огромна. Днес още ми е изтръпнала половината глава. Абе размина се само с малко шиене... добре, че не беше по-надолу.Основната версия, е че съм пребил 5-ма пияници които са ме нападнали в гръб... и съм се спънал като си тръгвахТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
phoenix написа:айде пийте и по ощи идно. Снощи в полунощ си викам да взема един размер за едно стъкло, че да мога днес да си го поръчам и да си го монтирам на новата врата, ииии докато се навеждах, стъклото тръгна да пада и до нацелих с чело... следва към 23ч. с колата жена ми да ме закара в спешното и да ме закърпят.... направиха ми 10-тина шева, че дупката се оказа огромна. Днес още ми е изтръпнала половината глава. Абе размина се само с малко шиене... добре, че не беше по-надолу.Основната версия, е че съм пребил 5-ма пияници които са ме нападнали в гръб... и съм се спънал като си тръгвахFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:stan.s написа:Mindzu написа:Жена ти не може ли да си вдигне малко седалката? Или поне да поизправи облегалката и ще вижда. Да пите мене как става номера с виждането Нещо извън темата (тя нали е спам и ...). Някой знае ли форум за зимни спортове (по специално ски/сноуборд)?Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
kiselo написа:stan.s написа:Хеи много се радвам,че има хора по това време в форума. :D Аз нямам намерение все още да я дам за тия пари.Просто ми трябваше малко подкрепа и май я получих :DMarea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:Така е не даржът цена,но и аз му казах 6500 и под 6000 няма да му я дам.
Коментар
-
SHB написа:stan.s написа:Така е не даржът цена,но и аз му казах 6500 и под 6000 няма да му я дам.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
SHB написа:stan.s написа:Така е не даржът цена,но и аз му казах 6500 и под 6000 няма да му я дам.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
donnna написа:SHB написа:stan.s написа:Така е не даржът цена,но и аз му казах 6500 и под 6000 няма да му я дам.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар