ми като снимам през нощта.... ко да праиш... някой път ще го издебна това браво на светло, ама вече ще е нагласено, а сега случайно паркирах до него, и го загледах, и както го гледам - хоп номера - хоп 1250 и викам я да снимам.
Допълнителна информация:куатро, с лайн пакет, ел. седалки, сензори за дъжд и светлини, баум оусън аудио система 600 вата, ел. щора на задното стъкло, би ксенон, допълнителен светлинен пакет, възможност за лизинг или бартер за бмв х5 2008 3. 0, 286 к. с.
Колеги, мисля че скъсах жило на съединителя, педала потъна, и си седи долу, и не мога да движа колата, обаче като е изгасен моотора, си влизат скоростите, дали е жилото ? Колата е брава 1.9 JTD 99та година
Колеги, мисля че скъсах жило на съединителя, педала потъна, и си седи долу, и не мога да движа колата, обаче като е изгасен моотора, си влизат скоростите, дали е жилото ? Колата е брава 1.9 JTD 99та година
Да попитам случайно някой да има впечатления от ASUS EEE PC 900/1000? Нещо съм се запалил по нещо такова компактно за интернет и лека МS office-ска работа.
Да попитам случайно някой да има впечатления от ASUS EEE PC 900/1000? Нещо съм се запалил по нещо такова компактно за интернет и лека МS office-ска работа.
Ами той е с Линукс така че може да забравиш за МС офиската работа.Може да качиш прозорец,мисля че няма да има проблем,но аз не бих го сторил.Имал съм досег с по-малкия 7 инчов и линукса беше много приятен за работа :юзер фендли" не натоварва машинката колкото прозореца .За интернет беше идеален,но май само за това...ПП Ако имаш финансова възможност има едни 10 инчови Леновота с докинг стейшън.Много по -добро.Пак има нисък енергоразход ,с нормален обем на хард диска,а чрез док’ станцията имаш и четящо устройство и допълнително входове и изходи-ю ес би,изход за монитор,за телевизор,за п си ем си ай карта...и си става пълноценен компютър.Но цените в магазин са нещо то сорта на 3000 +.
Коментар