ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе нещо не мога да си влезна с регистрацията в Алфа форума. Някой знае ли нещо по въпроса???Вика ми, че ми е невалиден user-a или паролата, а ако щракна на "забравена парола" за да ми я изпрати по мейла, ми отговаря, че и мейла ми е невалиден... Ебаси тъпнята... а иначе много добре си знам и username-а и паролата. Малко хелп ако може Username-а и там ми е chris, айде някой с висши права там да види кво става...Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Абе нещо не мога да си влезна с регистрацията в Алфа форума. Някой знае ли нещо по въпроса???Вика ми, че ми е невалиден user-a или паролата, а ако щракна на "забравена парола" за да ми я изпрати по мейла, ми отговаря, че и мейла ми е невалиден... Ебаси тъпнята... а иначе много добре си знам и username-а и паролата. Малко хелп ако може Username-а и там ми е chris, айде някой с висши права там да види кво става...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:chris написа:Абе нещо не мога да си влезна с регистрацията в Алфа форума. Някой знае ли нещо по въпроса???Вика ми, че ми е невалиден user-a или паролата, а ако щракна на "забравена парола" за да ми я изпрати по мейла, ми отговаря, че и мейла ми е невалиден... Ебаси тъпнята... а иначе много добре си знам и username-а и паролата. Малко хелп ако може Username-а и там ми е chris, айде някой с висши права там да види кво става...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
от толкова селяни дано поне грозде за вино и ракия да сте огледали и набрали най -вечеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Lane Staley написа:chris написа:Абе нещо не мога да си влезна с регистрацията в Алфа форума. Някой знае ли нещо по въпроса???Вика ми, че ми е невалиден user-a или паролата, а ако щракна на "забравена парола" за да ми я изпрати по мейла, ми отговаря, че и мейла ми е невалиден... Ебаси тъпнята... а иначе много добре си знам и username-а и паролата. Малко хелп ако може Username-а и там ми е chris, айде някой с висши права там да види кво става...Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Бе караме я криво ляво... То да ти кажа и аз лятоска с кулилоту съ движих повечку.Пък Неоси... дан’ти разказвам за тоз калпазанин, че ще оспамим на хората убавата тема. Ама арно чи са върна, щот малко селяни останахме тук.Добре душъл на селууууlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
http://www.dnes.bg/article.php?id=59064баси карането на Голф 2 до къде води....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар