Аз пък веднъж сънувах че продавам бравата на някакъв, и купувам мерцедес 124, и после така исках пак да си върна бравата, че даже му доплатих!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Jimy написа:Споделените сънища не са на хубаво...така съм чувал. В София колко струва средния дюнер, защото тук в Пловдив от няколко дни с по 10стиники ги дигат и в момента са 2,70лв. ?!Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
аз редовно в неделя преди срещата на бояна хапвам дюнер на манджа-стрийт, в студентски град, до преди 2-3 седмици бяха по 2.30тая нощ сънувах че бравата ми е ударена отпред, на паркинг, като че удар на камион с теглич назад. капак, броня, 2 фара... Запомних мястото обаче, и никога няма да паркирам там!
Коментар
-
ogi28b написа:Абе когато си на маса, и усещаш че се напиваш, как е правилно да се каже: "Да взема да си ходя", или "Да ходя да си взема" ?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:ogi28b написа:Абе когато си на маса, и усещаш че се напиваш, как е правилно да се каже: "Да взема да си ходя", или "Да ходя да си взема" ?N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:kiselo написа:ogi28b написа:Абе когато си на маса, и усещаш че се напиваш, как е правилно да се каже: "Да взема да си ходя", или "Да ходя да си взема" ?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
То и софия не е това което беше, ама всички фирми си изнесоха дейността и офисите и производството тук, и ===== майката на цялата държава! Малко са фирмите като Дерони, Даймънд спорт и други, чийто производства са далеч от софия, и създават работни места там където има липса на такива! Ама навлизам в друга тема, да не спамя в тази....
Коментар
-
ogi28b написа:То и софия не е това което беше, ама всички фирми си изнесоха дейността и офисите и производството тук, и ===== майката на цялата държава! Малко са фирмите като Дерони, Даймънд спорт и други, чийто производства са далеч от софия, и създават работни места там където има липса на такива! Ама навлизам в друга тема, да не спамя в тази....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
ogi28b написа:То и софия не е това което беше, ама всички фирми си изнесоха дейността и офисите и производството тук, и ===== майката на цялата държава! ...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
ogi28b написа:... да не спамя в тази....Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Тук в Бургас на центъра - кино Септември - правят най-добрите дюнери които съм ял - малък 2 кинта, среден 2.50, голям 3 пари... туй в палачинка... аз щото съм прос взимам в обикновена питка и е 2.50 лв. - като хапна на обяд се сещам за ядене вечер по ракиено времеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аве то като гледам твойто ракиено време е в мноого "странен" часови отрязък ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ... та незнам.Сега се чудя с мойта кола ли да ходя до София или пък с на колегата, така де малко авантичка!!! Имам един култов план: рано преди обед на Италфеста и после направо на стадиона. Обаче има един фактор...женски, дето само ми дудне,че съм станал луд вече покрай фичката.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар