Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пък веднъж сънувах че продавам бравата на някакъв, и купувам мерцедес 124, и после така исках пак да си върна бравата, че даже му доплатих!

Коментар

Jimy написа:
      Споделените сънища не са на хубаво...така съм чувал. В София колко струва средния дюнер, защото тук в Пловдив от няколко дни с по 10стиники ги дигат и в момента са 2,70лв. ?!
      Купувай си дюнер от Халите.По-точно,като застанеш срещу халите,отляво се пада.Порция дюнер малка-4/50лв.Голяма-5.50.Слагат само картофки и мръвки-баси кефааа.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

аз редовно в неделя преди срещата на бояна хапвам дюнер на манджа-стрийт, в студентски град, до преди 2-3 седмици бяха по 2.30тая нощ сънувах че бравата ми е ударена отпред, на паркинг, като че удар на камион с теглич назад. капак, броня, 2 фара... Запомних мястото обаче, и никога няма да паркирам там!

Коментар

Абе когато си на маса, и усещаш че се напиваш, как е правилно да се каже: "Да взема да си ходя", или "Да ходя да си взема" ?

Коментар

ogi28b написа:
            Абе когато си на маса, и усещаш че се напиваш, как е правилно да се каже: "Да взема да си ходя", или "Да ходя да си взема" ?
            и в двата случая всички освен може би по пияните от теб ще те разберат така че не е от значение какво ще кажеш...аз пък искам да се махна от Варна...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
              ogi28b написа:
              и в двата случая всички освен може би по пияните от теб ще те разберат така че не е от значение какво ще кажеш...аз пък искам да се махна от Варна...
              Колега тука в София е по-зле за живеене. Като цяло тук заплатите са мааааалко по-високи и възможностите са малко повече, ама на мен честно казано ми бактиса от ежедневните задръствания и мръсния въздух и взех да се преориентирам към Варна нещо, ама ще я видим тая работа, не е избистрена още.
              N.Y. State of Mind

Коментар

Що не се размените тогава?
                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

sachma написа:
                  kiselo написа:
                  ogi28b написа:
                  Колега тука в София е по-зле за живеене. Като цяло тук заплатите са мааааалко по-високи и възможностите са малко повече, ама на мен честно казано ми бактиса от ежедневните задръствания и мръсния въздух и взех да се преориентирам към Варна нещо, ама ще я видим тая работа, не е избистрена още.
                  пфу то ако мислиш че тука е по добре...задръствания..мръсотия...дупки по улиците...Варна не е това което беше...сякаш и няма и да бъде пак...аз мисля да отида някъде в доооста по малък град да видим дали ще ми понесе там...

Коментар

То и софия не е това което беше, ама всички фирми си изнесоха дейността и офисите и производството тук, и ===== майката на цялата държава! Малко са фирмите като Дерони, Даймънд спорт и други, чийто производства са далеч от софия, и създават работни места там където има липса на такива! Ама навлизам в друга тема, да не спамя в тази....

Коментар

ogi28b написа:
                      То и софия не е това което беше, ама всички фирми си изнесоха дейността и офисите и производството тук, и ===== майката на цялата държава! Малко са фирмите като Дерони, Даймънд спорт и други, чийто производства са далеч от софия, и създават работни места там където има липса на такива! Ама навлизам в друга тема, да не спамя в тази....
                      те не се изместиха там защото е хубаво и има много хора а защото там по лесно се намират хора на които да бутнат за да успеят...в малките градове хорицата още ги е шубе да вземат толкова грубо рушвети...вземат се за дреболии или да си затворят очите че някой е внесъл един контейнер турски адиБас а го продава за оригинален Адидас та да си купи някой А6-ца на старо и да е баро...

Коментар

ogi28b написа:
                        То и софия не е това което беше, ама всички фирми си изнесоха дейността и офисите и производството тук, и ===== майката на цялата държава! ...
                        Taka e- .ба мякята, но на софия- тя стана една помийна воняща яма и сборище на 99% от наркоманите, олигофрените, просяците и айдуците- не ставате за живеене- прави са тия, които искат да се пръждосат от тая обирджийска сган около тебе- направо да се задушиш, мани- мани...
                        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Обаче най-интересно е друго - всеки е недоволен, псува, ядосва се на града, колко е мръсен, задръстен, и в неделя вечер пак си идва , я през владая, я през богров, я през горубляне...

Коментар

ogi28b написа:
                            ... да не спамя в тази....
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ...Много си я обичам София. Там съм раждан...ми студентско чадо съм. Обаче в Пловдив е цялото домочадие и това е!Хубаво е в София, защото има толкова много хора и в един момент осъзнаваш, че никой не те забелязва и някак си се чувстваш свободен...Иначе приятели ми казаха,че след завоя на 280 при 35 блок в Студенстки град е станало като в Лас Вегас: заведения,заведения и още нещо...ogi28b ти там ли хапваш дюнери?п.п. мисля си,че по правилно е да се каже: "да си ходя, да си лягам, чИ..." , ама това май е за пияната фаза вече
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Тук в Бургас на центъра - кино Септември - правят най-добрите дюнери които съм ял - малък 2 кинта, среден 2.50, голям 3 пари... туй в палачинка... аз щото съм прос взимам в обикновена питка и е 2.50 лв. - като хапна на обяд се сещам за ядене вечер по ракиено време
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аве то като гледам твойто ракиено време е в мноого "странен" часови отрязък ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ... та незнам.Сега се чудя с мойта кола ли да ходя до София или пък с на колегата, така де малко авантичка!!! Имам един култов план: рано преди обед на Италфеста и после направо на стадиона. Обаче има един фактор...женски, дето само ми дудне,че съм станал луд вече покрай фичката.
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X