Бахти, няма ли кой да пущи малко климатика... Ще изпукаме от жега, ейма добре, че и утре само, а после да покиснем дъ-тата на плажа...Другите колеги да завиждат, нали варненци няма да бачкаме в деня на майстора
Бахти, няма ли кой да пущи малко климатика... Ще изпукаме от жега, ейма добре, че и утре само, а после да покиснем дъ-тата на плажа...Другите колеги да завиждат, нали варненци няма да бачкаме в деня на майстора
Вили Вуцов май ще си тръгне,сега го слушам и ми е кофти!Аз съм фен на Локото ама пак ми е криво!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
и що тъй?
15 август е Ден на Варна и Кметя ни отпущи почивен ден
абе колеги.., глеам ся Бразилското първенство (по Евроком София - "Крузейро" и "Витория") и какво да видя... абе и двата отбора са с емблемите на Фиат бе! Сериозно това! На едните им са на гърдите емблемите, а на другите на ръкавите... Баф маа му... превзехме Бразилия бе!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Благодаря.А, то остана и доставка да плащам. Имах няколко колеги там и те ми го донесоха.
стига бе! на бас че знам какво и къде работиш не е единствения донесен твоя .
Вярвам ти, че знаеш - най-малкото съм го писал тук.А иначе доколкото знам 4 души се върнаха с общо 6 или седем лаптопа.Но я кажи от къде знаеш
бдам грешка, не си от групата за която знам аз продавам Делчета и подобни Асерчета и Компакчета итнт , та ме попитаха едни хора - какво точно да им донесат и ги поръчахме, точно като твоя, през нет-а на щатски адрес - реших че си от групата им заради съвпадението
абе колеги.., глеам ся Бразилското първенство (по Евроком София - "Крузейро" и "Витория") и какво да видя... абе и двата отбора са с емблемите на Фиат бе! Сериозно това! На едните им са на гърдите емблемите, а на другите на ръкавите... Баф маа му... превзехме Бразилия бе!
Ако не се лъжа, в Бразилия са най-големите заводи на ФИАТ извън Европата.
Ако не се лъжа, в Бразилия са най-големите заводи на ФИАТ извън Европата.
Може и да си прав...ровя, ровя из нета и не намирам нищо. Знам, че най-големия завод за "костенурки" e там...ама сега се накефих кат казваш за Фиатките! :D
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар