Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво стана с колата на Фил!?Аз съм му фен ама нищо ново не съм чул за нея или него!!!Ако е в движение много ще се радвам да я видя на божура...Да не й се е случило нещо ,не съм запознат ,но не съм я виждал ,аз лично от доста време!А доколкото си спомням даваше много зор на скъпите колици...Все пак 11.40 още го помня като вчера...Моля някой да каже как е колицата и собственикът й ,защото съм им голям фен!!! :D
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Еййй, голям кеф да похапвам черешки и да чета у форумо!

Коментар

Момчета...давайте акъл за музиката която мога да сложа в Алфата...СД-то си ми остава...но нямам кора на която да монтирам колони....за бас каса е кофти защото постоянно возя кучета в колата и ще наръфат касата....какви други идеи имате...следващата седмица трябва да оправя и това по колата...та да има мир вече.
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Защо не ги сложиш отстрани на двете предни врати в Метро и в Технополис има хубави тонколони но не ти ги монтират,добре е да ги купиш от някаде където ще ти направят монтажа и всичко
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мислех за 4-тири колони във вратите,за пищялки на педните....ама дали това ще е достатъчно за кристално чист и достатъчно силен звук...?!?Принципно ходя в шоу рума на "9-ти септември"... обаче последният път не бях доволна от избора им на колони особено от пред си бяха жив боклук ... сега са съгласни да ми подменят старите които са на 6 месеца с нови и да им доплатя...обаче не ми се иска да разчитам на "компетентното" им мнение .
            НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ами зависи какви ще си вземеш,има такива за 20 лева които могат да ти изкарат кристално чист звук но има и такива от 50-60 лв които са фалшификати и качеството ма звука е shit ама виж като си купуваш им кажи чи искаш да ги пробваш,все пак даваш пари да си знае за какво ги даваш ако са любезни продавачите ще ти ги изпробват
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
                Ами зависи какви ще си вземеш,има такива за 20 лева които могат да ти изкарат кристално чист звук но има и такива от 50-60 лв които са фалшификати и качеството ма звука е shit ама виж като си купуваш им кажи чи искаш да ги пробваш,все пак даваш пари да си знае за какво ги даваш ако са любезни продавачите ще ти ги изпробват
                На мен и шестте говорителя са ми куче марка и ми вадят доста приличен звук !Двете отпред - тези на таблото ,понеже на вратите нямам ,са малки елипси и ги взех за 25 лева!Тези отзад са ми на кората ,понеже като взехме колата беше отрязана и реших да запълня дупката - 6х9’’ - 40 лева!Имам един BoomBox в багажника ,взех го за 95 лева и е с два десет инчови говорителя! Захранвам го без усилвател защото предните говорители и тези на кората са ми на предните канали ,по два на канал ,а BoomBox-a е на задните канали!Свирката се получи доста прилично ,при положение ,че е точно за 155 лева - като се има в предвид ,че има говорители от престижни марки за толкова пари а са два броя 6х9" ,че и по скъпи има!!!Не претендирам за много високо качество на звука ,но мен ме удовлетворява и съм доволен на тази свирка!!!
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Johnfound къде е бре хора, не се е вясвал скоро
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Как е правилно - ламбда сонда или ланда сомбда?

Коментар

Predatorsi написа:
                      Princo написа:
                      На мен и шестте говорителя са ми куче марка и ми вадят доста приличен звук !Двете отпред - тези на таблото ,понеже на вратите нямам ,са малки елипси и ги взех за 25 лева!Тези отзад са ми на кората ,понеже като взехме колата беше отрязана и реших да запълня дупката - 6х9’’ - 40 лева!Имам един BoomBox в багажника ,взех го за 95 лева и е с два десет инчови говорителя! Захранвам го без усилвател защото предните говорители и тези на кората са ми на предните канали ,по два на канал ,а BoomBox-a е на задните канали!Свирката се получи доста прилично ,при положение ,че е точно за 155 лева - като се има в предвид ,че има говорители от престижни марки за толкова пари а са два броя 6х9" ,че и по скъпи има!!!Не претендирам за много високо качество на звука ,но мен ме удовлетворява и съм доволен на тази свирка!!!
                      Е ти си в по-тежка категория :D

Коментар

Ей сега гледах рекламата на мастиката, дето е с фолк-певачката, елена ли беше, камелия ли беше... една руса... дето вика "как са напращели и са сочни". Та нали знаете как картина 4:3 се разтегля странично на ЛСД телевизор? Е на тая певачката - задника не стига че и е голям, ама на ЛСД става супер смешно - е==ти трътката, изглежда ниска и широка, а г-з- и изглеждаше фи-метър

Коментар

ogi28b написа:
                          Как е правилно - ламбда сонда или ланда сомбда?
                          Ламбда, ламбда соНда
                          Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

sachma написа:
                            Johnfound къде е бре хора, не се е вясвал скоро
                            Наистина ... Липсва много....Сигурно му е писнало от преобладаващите глупости по форума...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Бесен съм ,днес измих колицата и я бърсах до припадък около 2 часа и току що се изсипа възможно най-калният дъжд!!!

Коментар

Ми да, не знаеш ли че най-лесно се предизвиква дъжд като си измиеш колата :P

Коментар

Working...
                                X