Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм виждал такова Поло.Може и да имат някаква такава серия, освен ако не е едно и също
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

И аз съм виждал. Преди имаше такова във В Търново ( когато бях студент, може и още да го има )В София също съм виждал. А скоро видях и в една автокъща.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Re: Maxim отговаря на писма на читатели на други списания

GTipo написа:
        Къде е ралито?!!? Приходи ми се!
        с.Марково
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Я вижте ко стаа в моЙтУ градченце http://gericeco.myminicity.com/Да не забравяме и поддръжката на колата http://www.tuzari.com/tuz.php?name=batececo

Коментар

Бате Цецо - градчето ти да не китайско? Понеже колегите ти обещаваха земетресение, а там наскоро мина едно...

Коментар

Predatorsi написа:
              Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!
              цвета се води Хамелекон май беше думичката така пише и в талона. Видяхме го в един салон на ФВ , ама цената беше умопомрачаваща ...
              Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
                Predatorsi написа:
                Абе при Билла-та в Пловдив при автогара Родопи спираше едно Роло със зелени калници ,червен капак ,синя предна врата ,жълта дясна и други(май така бяха цветовете!) ,та въпросът ми е какъв цвят му пише в талона!Доколкото знам си има такава серия пусната от ФауВе защото съм виждал и други такива Ролца!
                цвета се води Хамелекон май беше думичката така пише и в талона. Видяхме го в един салон на ФВ , ама цената беше умопомрачаваща ...
                Е аз не виждам смисъл от такова нещо!На мен ми изглежда все едно е ударено и това за части от други коли ,защото собственика няма парички да ги изпръска ,а то какво било - той дал маса пари за нещо изглеждащо така!!!Аз лично не бих ги дал за такова Поло!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ииииииииииииииииииии ,честито ми 400-но мнение!Имам годишнина - кръгло число!!!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Aaaaaaaaaaaaa гледайте TV7.Новото БРАВОоооооооо
                    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

някой знае ли разтоянието от Варна до Мюнхен в километри през Румъния колко е? и къде да намеря в нета карта на Европа където изчислява километри?
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Google map - има ги отбивка по отбивка. Ползвали сме за намиране на метанстанция точно в Мюнхен и ни откара абсолюно точно от единия край на града до другия. Пример за Варна - Мюнхен Карта

Коментар

Абе колеги какво правите сега?!? тази тема трябваше да е най-дългата, а сега като гледам - темата "За умопомрачителните задръствания в София" преименувана на Софиянци срещу Софиянци, ще мине тази само за някакви си 2-3 дена, с тези темпове. Давайте тука да спамим, че ония спорещите на кой му е по-по-най ще ни бият по глупости!

Коментар

ogi28b написа:
                            Абе колеги какво правите сега?!? тази тема трябваше да е най-дългата, а сега като гледам - темата "За умопомрачителните задръствания в София" преименувана на Софиянци срещу Софиянци, ще мине тази само за някакви си 2-3 дена, с тези темпове. Давайте тука да спамим, че ония спорещите на кой му е по-по-най ще ни бият по глупости!
                            Споко... накрая някой модератор ще обедини двете и нещата ще си дойдат на място...
                            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                            --- в сърцето завинаги... ---
                            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

колко би било яко да вожеш да връщаш времето назад или напред...
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Коментар

Working...
                                X