Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде и аз пусна един спам.... Какво беше тая вечер по софийските улици просто не е истина... Имах чувството че всички шофьори са в някакъв делириум - едни карат, други не карат; един пред мен забива РЯЗКО спирачки щот две платна са му малко да се размине с насрещния..... руси мацки правят слоооожни маневри и задръстват всички възможни платна.... едни си карат нормално, дават си ляв мигач и изведнъж прави десен завой Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 И капака на всичко беше един пич с пикап дето толкова се беше загледал дали ще успее да прелети пред мен, че забрави да погледне на другата страна Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 и го натресоха яко.... Добре че видях какво ще стане и спрях по-рано иначе пикапа щеше да спре в мен - от удара се премести на 10 см от предницата ми..... Лудницааааа..................

Коментар

coolboby написа:
      batececo написа:
      Дано стане заметресение в града ти
      Няа страшно, всичко е застраховано

Коментар

batececo написа:
        coolboby написа:
        batececo написа:
        и застраховките ти да ги изгорят талибани дано...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ogi28b написа:
          И аз забелязах че ми предстои 1111 и се сетих за тази тема, та ето ме тук. За да не се отклонявам от темата, да кажа: бабичката с/у нас непрекъснато мъкне някакви кашони и боклуци, и в тях е като развъдник за хлебарки.
          Eee ти не си за 1111 а за 112 :D

Коментар

ей я стига сте спамили темата
            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Баси и офтопика в тая тема...Какво сте се разпищолили! Сега почвам да разделям темата по подтеми и ще видите вие!Или ако ми писне - в коша!Мненията в тази тема админите ги направиха да не се броят към персоналните, за да не се трупат прждевременно мнения за стикер.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Малеее, колеги, направо полудявам, на косъм съм да се обадя на Владкоск и да му отвлеча 17-ките, дали ще стоят на бравото, страх ме е да не опират при пълен завой, ама де да знам, офертата му е наистина страшна.... а и самите джанти са добри...ама пък ако ги сложа ще тр да пазя много дупките...ама пък каква стойка ще има самооо
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                  Малеее, колеги, направо полудявам, на косъм съм да се обадя на Владкоск и да му отвлеча 17-ките, дали ще стоят на бравото, страх ме е да не опират при пълен завой, ама де да знам, офертата му е наистина страшна.... а и самите джанти са добри...ама пък ако ги сложа ще тр да пазя много дупките...ама пък каква стойка ще има самооо
                  Аз бих ги взел на твое място. А дори да опират на пълен завой, ти колко често въртиш пълен, само като паркираш и тва е. Не е болка за умиране. Джантите са мн яки, мн ще отворят бравото и са на смешна цена. Въпроса е да не са бъгнати нещо.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

nikki_sixx написа:
                    batececo написа:
                    coolboby написа:
                    batececo написа:
                    и застраховките ти да ги изгорят талибани дано...
                    Те застрахователите са си талибани...

Коментар

Той ги е продал,колегата, здраве да е да ви кажа честно си търся 16ка, защото със 17ки тр много лишения - много внимателно трябва да се кара, как ще се катеря по тротоари, да не говорим за бруталните дупки, един ден в една красива и равна българия и 19ки бих сложил
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

batececo написа:
                        ...Те застрахователите са си талибани...
                        ...ай ше ти се невиди и градоустройството.....акт 16 ше видиш на най си....

Коментар

Авео написа:
                          batececo написа:
                          ...Те застрахователите са си талибани...
                          ...ай ше ти се невиди и градоустройството.....акт 16 ше видиш на най си....
                          Акт 16 ще има някъде около 2010-та, 2020-та Затова, давайте да си строим сами, ня’а ко ’а са занимаваме с глупости

Коментар

Yavor написа:
                            ...Мненията в тази тема админите ги направиха да не се броят към персоналните, за да не се трупат прждевременно мнения за стикер.
                            ЕЕЕЕЕЕ баси.Мноо кофти.Тамън мислех да са развихря тука, че съм само на 6 и няма да видя стикер скоро амаааааа....нема да стане
                            Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
                            GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Ееееее оср.....е темата на момчето Дайте по същество де!Да се похваля - купих си пистолет ама още си използвам тези двете скоро ги използвах върху един "брат" ром ,защото ми счупи огледалото на Типчо и не можа да си намери място манго...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

А този същия ром дето си го бил, знаеш ли колко коли е надраскал с ключове?? набий го и заради това, ако го видиш пак Снощи си мих колата на ОМВ , то се оказа голяма оферта това . Аз всяка седмица давах по 5 лева на автомивка, и си оставяха ръцете! А снощи за 1 лев си я минах цялата, и подкалниците мих, и накрая ми останаха някви секунди, и държах машината ей така, колкото да и мине времето. От снощи започвам да си мия колата през 3 дена, пак по-евтино ще ми излиза А ако пусна 2 лева да я изкъпя хубаво с препарат, после още 3 лева да я измия навсякъде хубаво, направо ще заблести (тя не че не заблестя и само с вода като я пръснах). После брутално ще я намажа с паста, ще я изчакам да изсъхне хубаво няколко часа, после пак ще я намажа, да запечати хубаво навсякъде, и след това през 2 дена за по левче на миене с водоструйката.... Екстра. Съжалявам че се отклоних от темата!Ето един философски въпрос: Ако в спам темата напишеш офтопик, трябва ли да получиш наказание?

Коментар

Working...
                                X