Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kimi_Raikonen написа:
    Ако се движиш малко над скоростта на звука- няма да чуваш музиката от радиото в колата, ако тонколонките всичките са зад теб?!Мит или реалност? :D :D :D
    Четейки това, ми хрумна следния мъдър въпрос :D : Мухите със сигурност летят със скорост много по-малка от 100 км/ч. Защо тогава мухите в движеща се със 100 км/ч кола си летят спокойно във въздуха из колата ?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Мухите със сигурност летят със скорост много по-малка от 100 км/ч. Защо тогава мухите в движеща се със 100 км/ч кола си летят спокойно във въздуха из колата ?
      Защото има едни причини , на които им викат съпротивление бе колега...марш да четеш по физика бърже , че да не си дърпаме ушите... Ако сложа моя Стильо в хангара на некоя совалка(примерно) и тя си лети с 10 000 км/ч...аз вътре със Стильо ще мога да си карам пак със 160... шото ги няма тези сили на триене вътре в нея ... разбийш ли?Ся кажи нещо за педалите.., че се чудя още да си слагам ли тез шаренийки!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
        .., че се чудя още да си слагам ли тез шаренийки!
        твърдо нье
        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
          nikki_sixx написа:
          .., че се чудя още да си слагам ли тез шаренийки!
          твърдо нье
          пък така ми се искаше някой да каже "бомба са колега , аз на твое място до ся вече щях да съм ги сложил.." пфууууууу , то човек да не ви пита нещо...и ше му разбийте хентусиазъма...
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ето повод да направиш добро дело:намираш някой познат с голф и му ги подаряваш щото сложени по правилния начин вдигат конете
            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

абе чудя се къде да си напиша 1111 мнение пък и на 11 съм се рег-нал, лелеее, юбилейче праим....седя си и си мисля, и се усещам, че само седя и пак си тъпея из всички възможни авто форуми, ако докато седях във формите, четях финансова литература, еххееее, къде щях да се намирам аз може би сега най ми е готино, обаче, когато имам работа и мога да влеза само за малко да се поразкисна из форума, а не по цял ден да кибича в интернет, та това, реших от утре почвам да си търся работа или сериозно занимание, с коено да си повиша квалификацията като работна сила за след 1-2-3 години!!!! БРЕЙ, какво умно мнение спретнах :D
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Авео също си направи 1111 мнения

Коментар

Ся кажи нещо за педалите....
                  Mен не си ме питал, ама да си кажа имам един колега дето много ще им се зарадва: живее в Перник и кара..... познай какво?!?
                  ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

И аз забелязах че ми предстои 1111 и се сетих за тази тема, та ето ме тук. За да не се отклонявам от темата, да кажа: бабичката с/у нас непрекъснато мъкне някакви кашони и боклуци, и в тях е като развъдник за хлебарки.

Коментар

Днес си счупих предната броня докато паркирах Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 да имаше свестни паркинги по тези гета в които живеем Аз скоро няма да направя 1111 поста! Качеството е по-важно от количеството

Коментар

Аз пък подпрях гаража и сега бронята ми е ожулена!Иначе и аз скоро няма да напиша 1111 мнение,ама има време!!! :D Хайде със здраве че иммам малко работа-ще си слагам subwoofer-а във шкафа ,та да и става гадно на оная отдолу под нас дето живее-само забележки вееее!!!
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Много имам до 1111. Ама пък в Неделя направих километража на Фичо на 150 000 Вече е на повече. Одъртя и той неусетно.Миналата сряда, пред Била на Опълченска видях един страхотен червен ФИАТ 850. Страшно запазен. Изпитах страхотно желание да го имам. Викам си, ей сега ако се продава и ако иска нещо нормално като цена го купувам. Попитах шофьора ( предполагам и собственик ) дали го продава. Не.Лошо. После се сетих да му дам визитка, когато реши да ми се обади. Обаче беше тръгнал. Сега го дебна Ако го видите, вземете му телефона.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Снощи гледах по дискавъри "Да намериш нефт" и един сондьор вика- "Да гледаме да не ударим газ, че зондата ще се взриви ЗАВИНАГИ" .

Коментар

Добър вечееееер

Коментар

batececo написа:
                                Дано стане заметресение в града ти

Коментар

Working...
                                X