Малко е не съвсем честно, но ще ви копирам тук част от разговора си в Скайп с една колежка от фабриката ни. Ще и изтрия ника, сами ще се досетите защо [10:20:54] diz: здрасти пешо,можеш ли да ми вкараш френски ключ някъде[10:59:36] diz: о пешо не ми вкарвай нищо аз го намерихИ малко по-късно:[14:47:57] diz: пешо извинявай профила вкарали ми го,и боя 8004Държа да отбележа, че между първите и две реплики в 10:20 и 10:59, аз не съм писал нищо.
Мамка им шибаняци...Задържаха полета Тирана-София(в който патува братовчедка ми и нямам никаква връзка с нея) на летище в Скопие в шибаната македония. Гледам в сайта на Летище София, на "Кацащи" какво трябва да значи, "Очакван" това значи ли, че е тръгнал от псевдо държавата македония..вече трябваше да е в Търново...Ще се радвам някой да ми обясни...
снощи по Брейниак по дискавъри даваха експеримент с кафяв шум: Ултразвук с честота 22 375 херца, и 30 децибела, предизвиква резонанс на дебелото черво и .... се насираш...... дано да не го чуя във Фичката...
снощи по Брейниак по дискавъри даваха експеримент с кафяв шум: Ултразвук с честота 22 375 херца, и 30 децибела, предизвиква резонанс на дебелото черво и .... се насираш...... дано да не го чуя във Фичката...
Дано и ние не го чуем, че... Макар, че търся повод да сменя тапицерията....
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Пробвах, макар да знам че говорителите ми не могат да го възпройвзедат. Не можах да усера работата
Баси изрода :D :D :D
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар