цо2 демек со2 май то беше с подобна стойност. абе махаите ги тези бензинови уретби от машините и слагайте газ няма да се занимавате с глупости и то най-простата газова утретба даже ако може без обогатител за палене сутрин няма датчици няма помпи няма моторчета за празен ход
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
цо2 демек со2 май то беше с подобна стойност. абе махаите ги тези бензинови уретби от машините и слагайте газ няма да се занимавате с глупости и то най-простата газова утретба даже ако може без обогатител за палене сутрин няма датчици няма помпи няма моторчета за празен ход
мани тая газ на мен power-ми се вдигна като я разкарах
когато майстор я прави/аз :D / на газ върви повече от на бензин/не е счупена на бензин / па и остават пари и за друго освен за газ
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
А разходите за гориво в пъти повече, нали? :D :D :D Друго си е
може да са повече,но колата си е направена за бензин не за газ,а и кола близо 150коня да се кара на газ си е грехота,ама късно го проумях това предпочитам да давам повече пари за бенз и да нямам ядове,от колкото по евтино и ядове,а пък и си имаме и дизелче за икономия
Коментар