специално за теб един последен Една блондинка кара леката си кола, забелязва няколко работници, качени на електрическите стълбове край пътя и възкликва: - Боже мой, как са разбрали, че съм начинаещ шофьор?
Е, нали ни оставиха една тема! Донке, я веднага да изтърсиш някой от твойте вицове. Любимия ми стана - не с очите, ма!
оки Две блондинки си говорят: - Моя пък ми купи СЕАТ ИБИСА - Ти са иби. Моя ми купи Мерцедес. ......- Две блондинки отиват на кино. Сядат си на местата и след известно време светлината бавно започва да гасне. Едната се обръща към другата и казва: - Абе, муцка, винаги като ходя на кино се чудя, как го правят това нещо тия хора.... - Ами как, сигурно бавно вадят щепсела от контакта.
специално за теб един последен Една блондинка кара леката си кола, забелязва няколко работници, качени на електрическите стълбове край пътя и възкликва: - Боже мой, как са разбрали, че съм начинаещ шофьор?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ми да де! И ний сме го чУвали т’ва. Бандаааааа, отивам да полегна, че цяла вечер ме изяде стомах и тая нощ пак няма да се спи. Айде, лека от мен!
Лека.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар