Абе какво значение има...Аз купувам единствено неща, които са неотложни + това няма как да се знае кой е отворил форума (регистриран или нерегистриран и т.н.) видял е банера и си е купил...к’во боб ли да се хвърля?
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Колеги, помагайте! Вкъщи се прави ремонт ..предложете цветове за стените..кухнята(кухненското обзавеждане) е в оранжев цвят със зеленикъв плот....Имам една идея за ризидав цвят...но нещо не ме кефи..предложете някой друг цвят....Прави се пърформънс..от дневна с кухня..в хол с кухня..сабаряхме стени и тн..Дайте идеи.
Правихме стената в едната стая оранжева преди около 2 години и не ми хареса особенно, но хола направихме съвсем светла охра или "мляко с какао" и се получи мн добро. Супер съм доволен. Винаги съм бил привърженик на латекса, ама като отидох преди два дена в Бриколаж и видях какви тапети има ... :P :P :P А скоро слагах тапети и понеже сме последен етаж външно саниране не може да се направи и купих много тънко руло със стиропор и картон от другата стена. Залепна идеално. Проблема дори с най-малките неравности е решен пък и зимата ще е по-топло.
Не ми говори за тапети...във вече съборения коридор..махах тапети, който бяха под дървена ламперия...Ами с извинение ми се Е майката Оранжевото е на кухнята ... не за стена.. стената май ще е в резидаво
Коментар