Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли до колко часа продължава концерта на Слави , че тука на моменти имам усещането като да ми пеят на ушенце
    Brava 1.6 ELX

Коментар

Какво стана с форума на Фюреро без да искам написах .ком и ми изписа, че сайта не е намерен...Да не се е отказал?

Коментар

затишие пред буря като гледам в "общите" 4-тата им тема е от юли месец :D

Коментар

coolboby написа:
          Какво стана с форума на Фюреро без да искам написах .ком и ми изписа, че сайта не е намерен...Да не се е отказал?
          Все едно тоя сам да си ампутира двете ръце. Аз се чудя дали някой си купи радиоуправляем модел...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе какво значение има...Аз купувам единствено неща, които са неотложни + това няма как да се знае кой е отворил форума (регистриран или нерегистриран и т.н.) видял е банера и си е купил...к’во боб ли да се хвърля?
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

по едно време нали имаше някакъв Googlebot...сега що го няма?

Коментар

а как влияе късната есен върху оволацията на балканската костенурка
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Коментар

Пряка пътечка в хималаите с 12 букви?
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Коментар

Преди малко видях едно хубаво BMW И кво от това.
                        Fiat Brava 1.6 16V
                        Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

много бачкане да е.аА как ме е яд за левски колко слабо играха. Днес карах трактор
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Колеги, помагайте! Вкъщи се прави ремонт ..предложете цветове за стените..кухнята(кухненското обзавеждане) е в оранжев цвят със зеленикъв плот....Имам една идея за ризидав цвят...но нещо не ме кефи..предложете някой друг цвят....Прави се пърформънс..от дневна с кухня..в хол с кухня..сабаряхме стени и тн..Дайте идеи.

Коментар

Правихме стената в едната стая оранжева преди около 2 години и не ми хареса особенно, но хола направихме съвсем светла охра или "мляко с какао" и се получи мн добро. Супер съм доволен. Винаги съм бил привърженик на латекса, ама като отидох преди два дена в Бриколаж и видях какви тапети има ... :P :P :P А скоро слагах тапети и понеже сме последен етаж външно саниране не може да се направи и купих много тънко руло със стиропор и картон от другата стена. Залепна идеално. Проблема дори с най-малките неравности е решен пък и зимата ще е по-топло.
                              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Не ми говори за тапети...във вече съборения коридор..махах тапети, който бяха под дървена ламперия...Ами с извинение ми се Е майката Оранжевото е на кухнята ... не за стена.. стената май ще е в резидаво

Коментар

Working...
                                X