Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    И алеи за колоездачи и въобще...
    И като му тръгнеш след колоездачитееее - мааачкаай... мааачкаай... мааачкаай...
    Не, не ми наливай веч от тая стара Джанксова ракия, че свят ще ми се вие и знам ли що ще плещя и очите ще облещя и може би дори ей тъй ще си издъхна, ала налей ми пак от тая грешна стара Джанксова ракия.

Коментар

daman написа:
      kiro_of_the_day написа:
      И алеи за колоездачи и въобще...
      И като му тръгнеш след колоездачитееее - мааачкаай... мааачкаай... мааачкаай...
      И цитата в подписа ако не е от "Пътеводител на галактическия стопаджия"... Как са парченцата маджун под мишниците!?
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Как ще ги мачкаш....ам кат почнат да фарлят по тебе туйй сирни ,домати, аспержи, туй брокули, пилешки трътки
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1080657 Добра новина...все още сме гаджета...
          Lancia Lybra 2,4JTD '03
          Фиат Браво 1.9TD75 '97
          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

dimmX написа:
            Как ще ги мачкаш....ам кат почнат да фарлят по тебе туйй сирни ,домати, аспержи, туй брокули, пилешки трътки
            Не всички с връщат от пазар..
            Не, не ми наливай веч от тая стара Джанксова ракия, че свят ще ми се вие и знам ли що ще плещя и очите ще облещя и може би дори ей тъй ще си издъхна, ала налей ми пак от тая грешна стара Джанксова ракия.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Петък е... Не ми се работи... То пък като, че ли друг ден ми се работи...
              Ако днес е петия ден, в който не ти се работи, значи е петък
              N.Y. State of Mind

Коментар

Коментар

Хм... Ако тук са такива легналите полицаи и ограничението е като в Англия 20 мили в час предпочитам да си остане сегашното положение!гадна маркировка и легнали полицаи, но не умираш от скука, пъплейки с 35 км/ч
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Коментар

Аз говоря за Англия, защото с един познат вчера се видяхме.Той живее там.Говоря по принцип.Знам, че ставаше въпрос за Ирландия.Пък и в Англия не вярвам да са им по-лоши пътищата от тези на снимките горе :P
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

И аз искам спам теми много, ама много Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Fiat Coupe 2.0 20V Turbo

Коментар

marto 1.6 намали си аватара моля те..за да го видя целия трябва да сляза в мазата..

Коментар

Купето му голямо и не се вмъква в тия размери! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Колеги как е времето по морето, че нещо почвам да се замислям дали да ходя!Пак и гледам все така променливо го дават
                            now. BMW E39 523i '98 170hp
                            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хубавото си е хубаво ...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е*ати концерта направи наш Батко Славчо на стадиона във В.Търново...Ходих на Пайнер преди 1 седмица, макар, че не слушам чалга..Но просто няма база за сравнение между двата концерта..организацията, светлинното шоу, озвучението(макар, че и на 2-та концерта озвучението беше от фирма DYNACORD) ..страшно много неща...Е концерта на Слави е на светлинни години по-напред от на Митю Пайньера

Коментар

Working...
                                X