Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добра вечер има ли будни?

Коментар

Тука сме!

Коментар

И ние .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Имам едно питане към Immortal......има ли аджеба няква заигравка в аватара ти? Да си играя ли да се дзверя или нема смисъл
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Доколкото го познавам - има смисъл, ама аз се дзверих веднъж и нищо не открих! Тва сигурно щот съм тъпо парче...
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Да пуснем един глас за Наско Терзиев с оценка 6 на zvezda.slavishow.com Мисля, че той заслужава да спечели - ще оцени Мерцедеса и ще му се радва. А за пеене и тн. всеки си има мнение. Все пак на мен ми харесва пича как пее...

Коментар

И аз гласувах за него Ама кви са тия мерцедеси 1 Фиат да му подарят по доволен ще остане
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                  И аз гласувах за него Ама кви са тия мерцедеси 1 Фиат да му подарят по доволен ще остане
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колеги, не си спомням да съм виждал тема, в която се коментират игри. Някой от вас играе ли на нещо? Съмянвам се да няма такива.Напоследък в работата си проверяваме знанията чрез конкуизтадор, иначе вечер по скайпа цъкам табла. Играе ми се обаче нещо на карти, например белот, или бридж. Има ли играчи ?Предлагам да кажете някой сайт, в който може да се прави безплатна игра, и да се събираме да играем на каквото кажете ? Много ми се играе бридж, но одавна не съм играл, и съм отвикнал, а наддаването направо съм го забравил ! Играя също белот нормален, както казах табла, шаха го избягвам, щото е свързан с доста мислене, а предпочитам с игрите да се разтоварвам, а не да с енапрягам.

Коментар

ogi28b написа:
                      Колеги, не си спомням да съм виждал тема, в която се коментират игри. Някой от вас играе ли на нещо? Съмянвам се да няма такива.Напоследък в работата си проверяваме знанията чрез конкуизтадор, иначе вечер по скайпа цъкам табла. Играе ми се обаче нещо на карти, например белот, или бридж. Има ли играчи ?Предлагам да кажете някой сайт, в който може да се прави безплатна игра, и да се събираме да играем на каквото кажете ? Много ми се играе бридж, но одавна не съм играл, и съм отвикнал, а наддаването направо съм го забравил ! Играя също белот нормален, както казах табла, шаха го избягвам, щото е свързан с доста мислене, а предпочитам с игрите да се разтоварвам, а не да с енапрягам.
                      Аз играя белот във ФортеГеймс и сънтасе цъкам там,че понякога и не се сърди човече. Ам още не се е родил човека който ще ме бие на белот.

Коментар

Айде да играеме ? Как се играе там, има ли нещо особено ? Белотът е сравнително проста игра, много малко мислене, и подходящи карти, и винаги ще биеш. Не го казвам да те обидя Но все едно да кажеш че не се е родил човек който ще те бие на табла.

Коментар

А чухте ли за новото указание 24-00-7 на министъра, за осигуровките на ЕООД ?

Коментар

ogi28b написа:
                            А чухте ли за новото указание 24-00-7 на министъра, за осигуровките на ЕООД ?
                            Не...Какво указание ???? :D
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Много е готин преминаващият Фиат на началната страница

Коментар

За пореден път сънувам член от форума. Този път на ред беше kiro_of_the_day )))

Коментар

Working...
                                X