добра вечер има ли будни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
И ние .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Имам едно питане към Immortal......има ли аджеба няква заигравка в аватара ти? Да си играя ли да се дзверя или нема смисълТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колеги, не си спомням да съм виждал тема, в която се коментират игри. Някой от вас играе ли на нещо? Съмянвам се да няма такива.Напоследък в работата си проверяваме знанията чрез конкуизтадор, иначе вечер по скайпа цъкам табла. Играе ми се обаче нещо на карти, например белот, или бридж. Има ли играчи ?Предлагам да кажете някой сайт, в който може да се прави безплатна игра, и да се събираме да играем на каквото кажете ? Много ми се играе бридж, но одавна не съм играл, и съм отвикнал, а наддаването направо съм го забравил ! Играя също белот нормален, както казах табла, шаха го избягвам, щото е свързан с доста мислене, а предпочитам с игрите да се разтоварвам, а не да с енапрягам.
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, не си спомням да съм виждал тема, в която се коментират игри. Някой от вас играе ли на нещо? Съмянвам се да няма такива.Напоследък в работата си проверяваме знанията чрез конкуизтадор, иначе вечер по скайпа цъкам табла. Играе ми се обаче нещо на карти, например белот, или бридж. Има ли играчи ?Предлагам да кажете някой сайт, в който може да се прави безплатна игра, и да се събираме да играем на каквото кажете ? Много ми се играе бридж, но одавна не съм играл, и съм отвикнал, а наддаването направо съм го забравил ! Играя също белот нормален, както казах табла, шаха го избягвам, щото е свързан с доста мислене, а предпочитам с игрите да се разтоварвам, а не да с енапрягам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар