Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aaa нямам, а и вече каза, за мен е закон :D

Коментар

а за мезе и дума не отваряте добра вечер

Коментар

Ааа аз не съм по пиенето, особено на твърд алкохол. Ама все за едно ще му направя компания После ще се разберем кой на какво преминава

Коментар

мини тогава през радомир за по едно боза

Коментар

vital написа:
            Ааа аз не съм по пиенето, особено на твърд алкохол. Ама все за едно ще му направя компания После ще се разберем кой на какво преминава
            И аз не пия

Коментар

coolboby написа:
              vital написа:
              И аз не пия
              Оле мале Аз пък хич не бутам! :D
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Някой да се сеща за метанстанция между София и В.Търново. Севлиево ми е ясна.Знам и за Ботевград, но не знам точно как да се отбия от магистралата. Имам някакъв спомен, че има някъде по пътя, знае ли я някой, ако въобще има.Мерси

Коментар

vital написа:
                  Някой да се сеща за метанстанция между София и В.Търново. Севлиево ми е ясна.Знам и за Ботевград, но не знам точно как да се отбия от магистралата. Имам някакъв спомен, че има някъде по пътя, знае ли я някой, ако въобще има.Мерси
                  Ти ела в Търново, метанстанции колкото искаш

Коментар

О, аз стигам от София до Търново(по-скоро Севлиево ), затова не съм се заглеждал за други. За приятел ми трябва, че минава по-малко км от мен

Коментар

Заради тая сушава зима ,колегите от форума всяка тема са я превърнали в класическа философска поема ,да те мързи да я четеш
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                        Заради тая сушава зима ,колегите от форума всяка тема са я превърнали в класическа философска поема ,да те мързи да я четеш
                        Е сега пак ще пускаме темата за поледиците в София и защо се получава така и кой е виновен и така нататък.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          tomazo написа:
                          Е сега пак ще пускаме темата за поледиците в София и защо се получава така и кой е виновен и така нататък.
                          снегорините спят на цариградско няма да има повече издънки май :D
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Айде да я дръпнем тая Тема малко по нагоре. UPАбе залепете я с етикет ВАЖНА, да си спамим като хората , наложи се да я търся къде е.

Коментар

VesMil написа:
                              Айде да я дръпнем тая Тема малко по нагоре. UPАбе залепете я с етикет ВАЖНА, да си спамим като хората , наложи се да я търся къде е.
                              Ми щом е отишла в нафталина значи на никой не му се спами
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Абе човек като погледне във всяка тема има Спам ,така че !юя дайте тук един глас За Бероеца http://www.ilove.milka.bg/?act=ranking&region_id=7

Коментар

Working...
                                X