Здравейте , вярно ли е че КАТ глобяват ако не си сложил зимни гуми, и нямаш грайфер поне 4 мм ? Питам понеже на едно приятелче чичо му, който има познат дето жена му работи близо до КАТ, и обядват на едно място, и е чула, че някакви полицаи са си говорели за това, а те са го казали по радиото. Вярно ли е?
в закона никъде не е упоменато, че трябва да си със ЗИМНИ гуми, иначе за грайфер могат да глобяват - 50лв ли 100 ли, постоянно ги вдигат
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Сега да попитам няколко неща:Всички фиатаджии ли си махнаха резервните гуми,защото отдовна не съм виждал тема за запотени стъкла.Аз откакто си махнах мойта резервна гума и стъклата ми не се потят.Вярно ли е,че катаджиите ще глобяват за неизправни чистачки?Кокво точно значи неизправни чистачки,защото мойте работят,но бях сложил спирт в казанчето миналата зима и сега остьвяг малко черно по стъклата?Не разбрах,ще има ли сватба,защото в другата тема май само майтап си правят.И някой да ми даде съвет за ноктите на големите пръсти на краката,защото много ми стискат обувките докато не ги изрежа.Ако съм сбъркал раздела се извинявам.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Сега да попитам няколко неща:Всички фиатаджии ли си махнаха резервните гуми,защото отдовна не съм виждал тема за запотени стъкла.Аз откакто си махнах мойта резервна гума и стъклата ми не се потят.Вярно ли е,че катаджиите ще глобяват за неизправни чистачки?Кокво точно значи неизправни чистачки,защото мойте работят,но бях сложил спирт в казанчето миналата зима и сега остьвяг малко черно по стъклата?Не разбрах,ще има ли сватба,защото в другата тема май само майтап си правят.И някой да ми даде съвет за ноктите на големите пръсти на краката,защото много ми стискат обувките докато не ги изрежа.Ако съм сбъркал раздела се извинявам.
Колега, аз пък имам една жълта лампичка на таблото, която постоянно свети и загасва само в случй, когато реша да намокря отдавна засъхналото дъно на резервоара откъм горната му страна.
Аз имам един голям проблем.Обиколих всички сервизи в Стара Загора и никъде не ми помогнаха.Значи имам един лост,не,ръчка по-точно казано,и като я натисна нагоре или надолу и почва да мига една зелена лампа.Натискам надолу,от ляво почва да мига зелена светлинка,натискам нагоре лоста,започва от дясно да мига зелена светлина.Мойе ли ми пумогните ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Придържайте се към темата! Ако няма какво да кажете - не спамете!Хайде без да четете закона ! На колко метра преди ж.п. прелез се спира? На коя предавка се преминава през ж.п. прелез?
Придържайте се към темата! Ако няма какво да кажете - не спамете!Хайде без да четете закона ! На колко метра преди ж.п. прелез се спира? На коя предавка се преминава през ж.п. прелез?
Не се спира - минаваш на зиг-заг между бариерите, на възможно най-висока предавка, колкото позволяват неравните релси, без да си удариш главата в тавана, за да изпревариш идващия влак. :D
Коментар